Prethodni članak
Sljedeći članak

SPAR Hrvatska nastavlja širenje – otvoren SPAR supermarket u Donjoj Stubici

Novi SPAR supermarket donosi odličnu ponudu u Donju Stubicu, a građen je prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima te u ponudi ima proizvode lokalnih obiteljskih gospodarstvenika

Otvorenjem novog modernog SPAR supermarketa u Donjoj Stubici, u samom srcu Zagorja, trgovački lanac SPAR Hrvatska nastavlja širiti svoju prodajnu mrežu. Građen prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, novi SPAR supermarket kupcima u svojoj će ponudi imati širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR na široko poznat. Svečano otvorenje svojim dolaskom uveličao je igradonačelnik Donje Stubice, Nikola Gospočić, koji je uz područnog voditelja Željka Trbojevića, voditeljicu trgovine Ivanu Krajačić i predsjednika Uprave SPAR HrvatskaHelmuta Fenzla rezanjem vrpce i formalno pustio u rad novi objekt SPAR-a.

Kako bi kupnja u novom SPAR supermarketutekla što brže i jednostavnije, tako će kupcima na raspolaganju biti i tri samoposlužne blagajne. Uz moderan prodajni prostor u vanjskom dijelu kupcima su na raspolaganju i 82 parkirna mjesta od čega dva obiteljska i četiri invalidska.

Poznat kao kompanija koja kontinuirano potiče razvoj malih, lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava SPAR Hrvatska je i ovog puta na svojim policama osigurao prostor za plasman upravo njihovih proizvoda. Tako će u novom SPAR supermarketu u Donjoj Stubici biti dostupno svježe meso Delimar, jaja prepelica proizvođača Prepelice Perečinec iz Novog Čiča, tjestenina Koleda, Varžak med, mladi luk OPG-a Nikola Tretinjak te najsvježije domaće voće i povrće.

Pored proizvoda lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava SPAR će stanovnicima Donje Stubice i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput SPAR Veggie - namijenjene vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso. SPAR Free From – proizvodima koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije za sve one koji žele uravnoteženu prehranu ili neprehrambene linije Rubin, koji nosi certifikat Oeko-Tex Seal of Textile Confidence.

Ono što posebno ističe SPAR trgovine od konkurencije je dodatan popust od 10 posto na kupovinu 6 butelji vina, kao i besplatna, praktična i iznimno kvalitetna torba za vino, kao i mogućnost povrata pića koje se ne potroši prilikom obiteljskih ručkova, fešti, slavlja.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Donjoj Stubici bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi od 7 do 14 sati.

SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja uručio i donaciju DVD-Donja Stubica.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook