Prethodni članak
Sljedeći članak

Sajam Vjenčanja u Hotelu Kaj u Mariji Bistrici – Savršen Početak Vašeg Vjenčanja

U subotu, 27. siječnja, od 10 do 19 sati,  u Hotelu Kaj održati će se  Sajam Vjenčanja, događaj koji pruža budućim mladencima priliku da pronađu sve što im je potrebno za stvaranje savršenog vjenčanja.

Na jednome mjestu okupiti će razne izlagače koji će predstaviti najnovije trendove u svijetu vjenčanja. Posjetitelji će imati priliku razgovarati s izlagačima te istražiti raznolike opcije za organizaciju svojeg vjenčanja – od haljine, šminke, cvijeća, nakita, kolača, muzike, rasvjete, raznih efekata, fotografa te ostalo.

Posjetitelje koji rezerviraju svoje vjenčanje tijekom sajma očekuju razne pogodnosti!

"Sretan trenutak počinje savršenim planiranjem, a naš Sajam Vjenčanja pruža upravo to – priliku da parovi pronađu najbolje usluge i proizvode kako bi njihovo vjenčanje bilo baš onakvo kakvo su oduvijek sanjali" istaknuo je Zlatko Martinko, voditelj vjenčanja u hotelu Kaj.

Ulaz na sajam je besplatan te pozivamo sve buduće mladence da nam se pridruže i započnu put prema savršenom vjenčanju.

Za dodatne informacije o Sajmu Vjenčanja u Hotelu Kaj posjetite našu web stranicu, https://www.hotelkaj.hr/sajam-vjencanja

O Hotelu Kaj:
Hotel Kaj, smješten u srcu Marije Bistrice, predstavlja ekskluzivnu destinaciju za vjenčanja i posebne događaje. S ljubaznim osobljem i prekrasnim okolišem, Hotel Kaj pruža savršen ambijent za stvaranje nezaboravnih trenutaka.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook