Prethodni članak
Sljedeći članak

RADIONICA: JAVNA NABAVA ZA PONUDITELJE I NARUČITELJE

Radionica je namijenjena certificiranim osobama koje provode ili sudjeluju u postupku javne nabave, trebaju nova znanja na ovom području ili bodove kako bi zadržali certifikat te onima koji tek postaju obveznici e-nabave ili se susreću s propisima u području javne nabave

STIR UP poziva vas na interaktivnu radionicu: Javna nabava za naručitelje i ponuditelje koja će se održati u četvrtak 27. veljače 2020. god.
 
Radionica je odobrena od strane Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, te nosi 8 bodova

STIR UP d.o.o. iz Zaboka ovlašteni je nositelj programa izobrazbe u području javne nabave temeljem Rješenja Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Radionica je namijenjena certificiranim osobama koje provode ili sudjeluju u postupku javne nabave, trebaju nova znanja na ovom području ili bodove kako bi zadržali certifikat te onima koji tek postaju obveznici e-nabave ili se susreću s propisima u području javne nabave.


TEMA:

Provedba otvorenog postupka javne nabave kroz ključne faze te priprema i predaja ponuda uz prikaz modula u Elektroničkom oglasniku javne nabave (EOJN RH)
 
Na ovoj radionici će kroz praktične primjere biti prikazan tijek otvorenog postupka kroz sve njegove ključne faze (priprema postupka, analiza tržišta, sadržaj i načina izrade dokumentacije o nabavi sukladno Zakonu i podzakonskim propisima) te prikaz izrade i dostave elektroničkog ESPD obrasca.
 
Isto tako, na radionici će se razgovarati kako i na koji način se odvija pravilna komunikacija naručitelja i gospodarskih subjekata/ponuditelja putem EOJN-a, kako postupiti u slučaju nedostupnosti EOJN RH, te na što ponuditelji trebaju obratiti pažnju prilikom pripreme i predaje svoje ponude.
 
Dakle, ova interaktivna radionica će Vam, kroz praktične primjere, dati odgovore kako ispravno provesti otvoreni postupak javne nabave te ukloniti dvojbe oko načina pregleda i ocjene valjanosti ponuda, te pojašnjavanja i/ili upotpunjavanja ažuriranih popratnih dokaza, a kako bi se kvalitetno izradio Zapisnik o pregledu i ocjeni ponuda.


Mjesto: Zabok, Ulica Matije Gupca 64 (Poslovni centar, I kat)
Datum: 27. veljače 2019. god.
Vrijeme: 09,00 - 16,15 h

Kotizacija:  890,00 kn + PDV

Prijave i više o radionici na [email protected]

Zbog kvalitete održavanja radionice, broj mjesta je ograničen.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijalaza Kaštel i Plovanija, autocesti A7 GP Rupa-Rijeka u smjeru Rijeke te na pojedinim graničnim prijelazima. Povre...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program