Prethodni članak
Sljedeći članak

Poduzeće OZO konfekcija provelo projekt certificiranja sustava upravljanja

Poduzeće OZO konfekcija iz Oroslavja uspješno je provelo projekt certificiranja sustava upravljanja ukupne vrijednosti 117.312,50 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Poduzeću OZO konfekcija iz Oroslavja tokom lipnja 2019. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Povećanje konkurentnosti poduzeća kroz uvođenje sustava upravljanja” u sklopu poziva “Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)”. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 117.312,50 HRK odobreno je ukupno 60.064,00 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u kolovozu 2019. godine, a završava u travnju 2020. godine izdavanjem certifikata za uvedene norme. Projektom je obuhvaćeno uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001, sustava upravljanja okolišem prema normi ISO 14001 te sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema normi 45001. Uvođenjem normi kojima se dokazuje da su ispunjeni određeni zahtjevi u poslovnim procesima, povećat će se interes za proizvodima poduzeća što će utjecati na povećanje obujma poslovanja, ali posljedično i na rast prihoda od prodaje i dobiti.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaje postojeće stanje i buduće potrebe poduzeća te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost poduzeća OZO konfekcija d.o.o.


Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Na autocesti A1: u blizini odmorišta Vukova Gorica - lešina na 53. km u smjeru mora.   Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. U Gorskom kotaru ponegdje ima i magle. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program