Prethodni članak
Sljedeći članak

Planirate vjenčanje?! Znamo gdje pronaći sve za savršeno vjenčanje.

Vjenčanja iziskuju pripreme, katkad i dugotrajne, koje moraju započeti mnogo, mnogo unaprijed. Pozadina onog što gosti dožive kao jednu večer proslave ljubavi, za mladence je pravi mali organizacijski proces. Kako bi ta potraga i organizacija bila što lakša i kako bi pronašli najbolje za svoj poseban dan, Westgate  tradicionalno donosi Dane vjenčanja 21. i 22. siječnja. 

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a da bi sve prošlo onako kako su mladenci oduvijek željeli, Westgate donosi najbolju ponudu svega što jedna svadba treba da bi je se još dugo pamtilo. Uz sve potrebno za dan iz snova, buduće mladenke će moći izabrati i svoju savršenu haljinu- što je možda jedan od najvažnijih zadataka u cijelom procesu planiranja vjenčanja. Trend vjenčanica koji će vladati ove godine inspiriran je bezvremenskim stilom vjenčanice Grace Kelly, koja je oličenje klasičnog svadbenog stila.

Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja. Naime, u idealnom slučaju, vjenčano prstenje bira se jednom zauvijek, a velik asortiman prikladnih modela prstenja budući mladenci moći će pronaći u Westgateu.

 

Trendovi u planiranju i organizaciji vjenčanja su se naveliko promijenili posljednjih godina pa danas mladenke i mladoženje sve više daju prednost samoj zabavi i uživanju u svom posebnom danu. Ako vam se ideja o osmosatnoj proslavi dugo u noć, počevši od ceremonije preko koktela do večere i plesa, čini previše možete se uvijek odlučiti za podnevnu ceremoniju.

Čak i ako još uvijek niste sigurni želite li veliko ili manje intimnije vjenčanje, bez brige, inspiracije i ideje možete pronaći na Danima vjenčanja u Westgateu gdje će se na jednom mjestu nalaziti najbolja ponuda vjenčanica, odijela, hrane, svadbenih sala i još mnogo toga. Dani vjenčanja održavaju se 21. i 22. siječnja pa ne propustite ovu super priliku.

Sretno u organizaciji i vidimo se u Westgateu na Danima vjenčanja!

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook