Prethodni članak
Sljedeći članak

Planirate vjenčanje?! Imamo fantastičan prijedlog

Vjenčanja iziskuju pripreme, katkad i dugotrajne, koje moraju započeti mnogo, mnogo unaprijed. Pozadina onog što gosti dožive kao jednu večer proslave ljubavi, za mladence je pravi mali organizacijski proces. Kako bi ta potraga i organizacija bila što lakša i kako bi pronašli najbolje za sebe, Westgate Shopping City tradicionalno donosi Dane vjenčanja 22. i 23. siječnja.

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a da bi sve prošlo onako kako su mladenci oduvijek željeli, Westgate donosi najbolju ponudu svega što jedna svadba treba da bi je se još dugo pamtilo. Uz sve potrebno za dan iz snova, buduće mladenke će moći izabrati i svoju savršenu haljinu- što je možda jedan od najvažnijih zadataka u cijelom procesu planiranja vjenčanja.

Ako sanjate o drugačijem, modernom vjenčanju, onda je sala The LOFT idealno mjesto za vas!
Moderni elementi u ovoj sali stvaraju prostor jedinsvenog dizajna, dok je velika terasa s pogledom na zeleno prostranstvo idealna za prigodno piće dobrodošlice i druženje na svježem zraku pod mnoštvom lampica. Moderan industrijski dizajn osigurat će vam jedinstveno vjenčanje,.

Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja. Naime, u idealnom slučaju, vjenčano prstenje bira se jednom zauvijek, a velik asortiman prikladnih modela prstenja budući mladenci moći će pronaći u Westgate Shopping Cityju.

Vidimo se u Westgateu na Danima vjenčanja!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook