Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovu subotu posjetite EKO MARKET

Povrće, voće i prerađevine proizvedene na prirodan način bez ikakvih kemijskih zaštitnih sredstava imaju brojne pozitivne utjecaje na naš organizam. Brojnim istraživanjima dokazano je da je kvaliteta hrane koju jedemo iznimno važna. Upravo iz tog razloga odlično je kad na jednom mjestu možemo pronaći velik broj takvih proizvoda i opskrbiti se zdravim, ukusnim i svježim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.


Ovu subotu, 13. travnja, u Westgate City stiže EKO MARKET - prodajni sajam ekološke hrane, certificiranih, necertificiranih i biodinamičkih proizvođača.


Udruga biofila Hrvatske nakon uspješne organizacije EKO MARKETA u suradnji sa Zagrebačkom županijom nastavlja tradiciju za sve ljubitelje domaćih delicija uzgojenih na ekološki način u Westgateu! Od sada i u suradnji s Klubom prijatelja biofila, što garantira široki asortiman zdravih delicija i rukotvorina. Na EKO MARKETU vas čeka odlična atmosfera koju kreiraju naši vrijedni proizvođači s posebnim naglaskom na ekološku proizvodnju.

U subotu posjetitelje Westgatea očekuje bogata ponuda svježeg voća i povrća, pčelinjih proizvoda, začina, ljekovitog bilja, zimnice, mliječnih proizvoda, mikro-povrća i drugih delicija.
Posjetite EKO MARKET u Westgateu, upoznajte i podržite proizvođače našeg kraja.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook