Prethodni članak
Sljedeći članak

Otkrijte prekrasna umjetna božićna drvca i druge ukrase koji će vam pružiti prekrasan božićni ugođaj

Nevjerojatno, ali za pola godine Božić će biti za nama. Pritom, oni od prošle godine kao da su se dogodili nedavno. Možda i vi, poput relativno velikog dijela populacije, razmišljate o božićnim darovima i već ih imate u ormaru. Oni najbolji već imaju zamotane i označene... Ali kupujete li darove tijekom cijele godine ili ne, već sada možete kupiti prekrasne umjetne borove 150 cm ili druge veličine. Ovisi o vašim zahtjevima. Iako neće biti živ, napravit će veliki show gdje god ga postavite. Odnosno, ako kupujete na svijetdrveca.hr.

Pritom, oni od prošle godine kao da su se dogodili nedavno. Možda i vi, poput relativno velikog dijela populacije, razmišljate o božićnim darovima i već ih imate u ormaru. Oni najbolji već imaju zamotane i označene... Ali kupujete li darove tijekom cijele godine ili ne, već sada možete kupiti prekrasne umjetne borove 150 cm ili druge veličine. Ovisi o vašim zahtjevima. Iako neće biti živ, napravit će veliki show gdje god ga postavite. Odnosno, ako kupujete na svijetdrveca.hr.

Drveće u raznim veličinama

Veličinu božićnih drvaca prilagođavamo ne samo veličini prostorija. Netko je ograničen malom djecom pa umjetno božićno drvce želi postaviti negdje više da ne bi mogli dohvatiti grane. Tada može izabrati npr. spomenutu veličinu 150 cm. Također možete nabaviti božićne jelke već od 60 cm, a uobičajena je i veličina drvca od 120 cm. Zatim na red dolaze viši tipovi i to 180 cm, 210-220 cm ili 240-250 cm. U halama i velikim prostorima možete postaviti i umjetna božićna drvca visine 270-450 cm.

Oduševite djecu njihovim omiljenim likovima

Tko ne poznaje Djeda Mraza? Neraskidivo je vezan uz božićno vrijeme, a ne samo u svijetu, nego i kod nas možete ga susresti na mnogim mjestima tijekom cijelog Božića. Dekoracija Djeda Mraza, oživjet će i obogatiti vaš dom te mu dati božićni ugođaj. Figure možete postaviti odmah iza ulaznih vrata u hodniku ili predsoblju, ali iu dnevnom boravku, uz stepenice za potkrovlje, u dječjoj sobi ili na polici u spavaćoj sobi. Zahvaljujući tome što možete birati od veličine od 45 cm do veličine od 150 cm, svatko od nas će odabrati pravu božićnu gošću.

Girlande ne samo za ogradu

Prekrasan ugođaj može dočarati i božićna girlanda s rasvjetom. Pogodna je ne samo za ogradu stubišta ili balkona, već i za ukrašavanje stupova, vrata ili polica. U ponudi su modeli dužine 1 m ili 270 cm, što je idealna duljina za uređenje malih i većih površina.

Zavirite na svijetdrveca.hr i odaberite ukrase i umjetna božićna drvca s kojima će Božić biti čaroban.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook