Prethodni članak
Sljedeći članak

Održan prvi Sajam vjenčanja u Hotelu Kaj u Mariji Bistrici

U subotu, 27. siječnja, hotel Kaj u Mariji Bistrici bio je domaćin prvog Sajma vjenčanja koji je okupio brojne izlagače iz svijeta vjenčanja, uključujući dizajnere vjenčanica, zlatarne, najam limuzina, slastičare, cvjećare, fotografe, i ostale stručnjake iz svijeta organizacije vjenčanja. Posjetitelji su imali priliku istražiti najnovije trendove, pronaći inspiraciju i uspostaviti kontakte s izlagačima u industriji vjenčanja.

Sajam vjenčanja je privukao parove koji planiraju svoj veliki dan, ali i sve one koji su zainteresirani za prikupljanje ideja vezane uz vjenčanja.

"Izuzetno smo ponosni što smo organizirali prvi Sajam vjenčanja u hotelu Kaj. Ovaj događaj predstavlja priliku za naše posjetitelje da pronađu sve što im je potrebno za stvaranje savršenog vjenčanja. Nadamo se da smo pridonijeli sreći i uzbuđenju budućih mladenaca te da će im naš hotel ostati u sjećanju kao mjesto gdje su započeli planiranje svojeg zajedničkog života.", izjavio je voditelj restorana u hotelu Kaj, Zlatko Martinko.

Sajam vjenčanja je privukao velik broj posjetitelja, a  organizatori najavljuju nastavak tradicije Sajma u godinama koje dolaze te zahvaljuju svim izlagačima i posjetiteljima.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook