Prethodni članak
Sljedeći članak

Obrt LEGRADMETAL proveo projekt certificiranja sustava upravljanja

Obrt LEGRADMETAL iz Mokrica uspješno je proveo projekt certificiranja sustava upravljanja ukupne vrijednosti 272.362,50 HRK uz bespovratna sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Obrtu LEGRADMETAL iz Mokrica tokom prosinca 2018. godine odobrena su bespovratna sredstva za projekt “Jačanje konkurentosti obrta LEGRADMETAL uvođenjem sustava upravljanja” u sklopu poziva “Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)”. U sklopu navedenog poziva iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, za projekt ukupne vrijednosti 272.362,50 HRK odobreno je ukupno 157.827,60 HRK bespovratnih sredstava.

Provedba projekta započela je u prosincu 2018. godine, a završava u prosincu 2019. godine izdavanjem certifikata za uvedene norme. Projektom je obuhvaćeno uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2015, sustava upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2015 te sustava upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema normi 45001:2018. Uvođenjem normi kojima se dokazuje da su ispunjeni određeni zahtjevi u poslovnim procesima, povećat će se interes za uslugama obrta što će utjecati na povećanje obujma poslovanja, ali posljedično i na rast prihoda od prodaje i dobiti.

Projekt je uspješno pripremljen i proveden zahvaljujući dobroj suradnji vlasnika koji najbolje poznaju postojeće stanje i buduće potrebe obrta te vanjskih suradnika odnosno consulting tima širokog spektra znanja i relevantnog iskustva.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Pojačan je promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A2 Zagreb-Macelj u oba smjera, Istarskom ipsilonu u smjeru graničnih prijalaza Kaštel i Plovanija, autocesti A7 GP Rupa-Rijeka u smjeru Rijeke te na pojedinim graničnim prijelazima. Povre...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program