Prethodni članak
Sljedeći članak

Obiteljski dom Bešker u srcu Svetog Križa uskoro otvara svoja vrata

Kapacitet je za 20 osoba treće životne dobi i nudi se smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama

Obiteljski dom Bešker uskoro otvara svoja vrata. ‘Imamo kapacitet za 20 osoba treće životne dobi i nudimo smještaj za pokretne, polupokretne i nepokretne osobe u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Svaka soba opremljena je medicinskim krevetom, ima TV, dimni detektor, a dostupan je i wifi signal. Na svakoj etaži je dnevni boravak koji se koristi za druženje te za razne aktivnosti u slobodno vrijeme. Korisnicima je na raspolaganju i lijepo uređeno dvorište s vrtnim garniturama i suncobranima. Uredili smo i salu koja je u drugom djelu dvorišta koja može poslužiti za proslavu rođendana ili druženje s posjetiteljima, kažu u Obiteljskom domu Bešker gdje su posebnu pažnju posvetili sigurnosti korisnika pa je dom opremljen vatrodojavnim sustavom i internom telefonskom mrežom s mogućnošću uvođenja vanjskih telefonskih linija.

‘Nudimo razne sadržaje kako bi boravak u našem domu bio ne samo udoban nego i ugodan, a uz pomoć medicinske sestre, 4 njegovateljice i ljubazne liječnice koja će redovito dolaziti u kućnu posjetu, garantiramo da će korisnici biti dobro zbrinuti. Nalazimo se u srcu Hrvatskog Zagorja na samom trgu prekrasnog mjestašca Sveti Križ Začretje. Smjestili smo se na 5 min od izlaska s autoceste Zagreb -Macelj, pola sata vožnje od Zagreba. U krugu od 100 m od doma nalazi se ambulanta, pošta, frizerski salon, dućan, barokni dvorac s prelijepim perivojem, jezerima i šetnicama, a odmah preko puta doma je i crkva. Moramo napomenuti da se na 3 - 4 minute vožnje od doma nalazi i veliki trgovački centar Roses outlet s brojnim trgovinama i restoranima s odličnim delicijama. Na udaljenosti od 10 -15 km nalaze se brojne, dobro poznate, toplice za rehabilitaciju i odmor.

Već sada primamo molbe za smještaj te nam se možete obratiti sa punim povjerenjem porukom ili telefonskim pozivom: Ivana Bešker: 0913232354, poručuju iz Obiteljskog doma Bešker.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook