Prethodni članak
Sljedeći članak

NGH Beton širi svoje usluge u Oroslavju i Donjoj Stubici!

Nedavni koraci tvrtke NGH Beton unose novi standard u domaćoj građevinskoj industiji. Proširenjem proizvodnje na novu lokaciju u Oroslavju, NGH Beton postaje neizostavan partner u realizaciji građevinskih projekata na širem području.

Betonara na novoj lokaciji u Oroslavju donosi brojne prednosti klijentima i partnerima u graditeljstvu. Ista ne samo da pruža širu dostupnost visokokvalitetnih betonskih proizvoda, već također unapređuje logistiku isporuke, čime omogućuje još bolju podršku za projekte na području sjeverozapadne Hrvatske.

S ciljem pružanja još bolje usluge klijentima i partnerima, NGH Beton nudi mogućnost kupnje proizvoda i na dosadašnjoj lokaciji u Donjoj Stubici. Poslovanjem na dvije lokacije olakšava se i ubrzava proces nabave, nudi praktičnost i efikasnost prilikom planiranja i realizacije građevinskih projekata te osigurava vrhunska usluga i proizvodi koji zadovoljavaju i najzahtjevnije potrebe na tržištu.

Kvaliteta proizvoda i posvećenost visokim standardima u proizvodnji i uslugama ostaju ključne vrijednosti tvrtke NGH Beton, a moderna tehnologija i strojevi osiguravaju efikasnu i visokokvalitetnu proizvodnju betonskih mješavina istovremeno vodeći brigu o okolišu i održivosti. Ovaj strateški korak u poslovanju jasno pokazuje njihovu posvećenost unapređenju lokalne zajednice stvarajući prilike za nova zapošljavanja i promovirajući ekonomski razvoj grada Oroslavja i Krapinsko-zagorske županije.

Za sve informacije o proizvodima, cijenama i uslugama, možete se obratiti direktno na lokacijama u Oroslavju i Donjoj Stubici, gdje ih očekuje stručan tim spremnih da im pruži podršku u realizaciji njihovih projekata, putem telefona 091 165 7503 ili 049 286 099 ili elektroničke pošte na [email protected].

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook