Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolje sportske kladionice u Hrvatskoj

Kockanje i igre na sreću su jedni od najpopularnijih i najdražih hobija za punoljetne osobe, kako u Hrvatskoj, tako i u čitavom svijetu. Ako ste novi u svijetu sportskog klađenja, sigurno imate veliki broj pitanja o tome kako odabrati najbolju kladionicu.

Što su bonusi i kakve ih nude? Koja je razlika između sportskih kladionica uživo i online? Uostalom, koja je najbolja sportska kladionica u Hrvatskoj?

Najbolja sportska kladionica u Hrvatskoj ne mora značiti da je to najbolja kompanija za sve igrače; svaka kompanija ima drugačije bonuse, igre i slično. Hrvatska danas broji nekoliko popularnih i većih online kladionica koje također imaju svoje poslovnice diljem zemlje.

Neke od najpoznatijih su Supersport, Favbet, bet365, Germania, Mozzart i mnogo drugih. One su po svojim ponudama i načinima poslovanja jako slične i jako popularan način zabave u Hrvatskoj.

Kada biramo najbolju sportsku kladionicu, gledamo najbolje povoljnosti za igrača i one sportske kladionice koje su poštene prema svojim korisnicima, koje imaju solidna pravila i uvjete korištenja.

Sportske kladionice online su trenutno jako popularne, pogotovo kod mlađih generacija (naravno, onih preko 18 godina), ali i sportske kladionice uživo su isto tako posjećene. Rezultate sportskih kladionica možete provjeriti uživo ili online - sve navedene kladionice imaju aplikacije i za iOS i Android.

Favbet
Prvo na popisu imamo Favbet. Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde.

Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

PSK
Sljedeće, imamo PSK ili Prvu Sportsku Kladionicu. Ona je, kao što naziv kaže, prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja drži isti standard kojeg je postavila od samog početka njihovog rada.

Jedna od najposjećenijih kladionica u državi, prenosi mnoge sportove uključujući vaterpolo, hokej, rukomet i 35 ostalih. Registrirati se i igrati mogu samo punoljetni državljani Republike Hrvatske.

Mozzart

Jedna od jako popularnih i uspješnih kladionica danšnjice jest Mozzart. Ova regionalna kladionica je također i sponzor mnogih poznatih sportaša i klubova.

Također je jako prestižna i poželjna destinacija u svijetu klađenja.

Hrvatska lutrija
Hrvatska lutrija je također ušla u svijet sportskih kladionica, iako je njena primarna djelatnost bila organizacija lutrijskih igara na sreću kao što su loto, bingo i ostali.

Zbog velike popularnosti prethodnih godina u svijetu sportskog klađenja, svoje poslovanje su obogatili i ponudom za sportsko klađenje. Nažalost, nema nikakvih bonusa za nove kladioničare i uplate, kao prethodne kladonice.

SuperSport
Jedna od najrasprostranjenijih u Hrvatskoj je SuperSport. Oni su prvi stigli na tržište sportskih kladionica i jedni su od vodećih u svojoj djelatnosti. Prenose preko 40 sportova s minimalnom okladom od čak 2kn.

Što se tiče vrsta oklada koje se nalaze u SuperSport kladionici, među najaktraktivnijim ligama navodimo Ligu prvaka ili Europsku ligu gdje uključuju preko 50 različitih vrsta oklade.


Premier
Sportska kladionica Premier je jedna od vodećih kladionica na području Bosne i Hercegovine , ali njihovu ponudu jako često koriste i građani iz Hrvatske. Jedna mana ove kladionice jeste da nema bonusa za nove uplate i kladioničare.

Možete pratiti stanje vašeg listića direktno iz poslovnice, ali možete i preko njihove stranice, i to bez registracije.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook