Prethodni članak
Sljedeći članak

Modernizacija tekstilne industrije uvođenjem IKT rješenja i opreme

Ukupna vrijednost investicije je 502.500,00 kuna, a dodijeljena bespovratna sredstva iznose 277.900,00 kuna.

Kunateks d.o.o., specijalizirano za proizvodnju i plasman zaštitne odjeće, pokreće projekt u svrhu poboljšanja učinkovitosti proizvodnje te integracije poslovnih procesa. Poduzeće kontinuirano raste i razvija se, međutim uslijed ograničene razine tehnološke spremnosti u poslovanju i proizvodnom procesu, ne može odgovoriti na zahtjeve tržišta u sektoru tekstilne industrije. Kao posljedica navedenog dolazi do neučinkovite upotrebe resursa, nemogućnosti integracije poslovnih funkcija, neefikasnosti poslovnih i proizvodnih procesa što onemogućuje jačanje tržišne konkurentnosti.

Provedbom predmetnog projekta reagira se na problem nedovoljne efikasnosti poslovanja zbog zastarjelih softvera koji se koriste u proizvodnom procesu, problem nepostojanja softvera za praćenje cjelokupnog poslovnog procesa te dotrajale informatičke opreme koju poduzeće koristi.

Sukladno navedenom, nabavlja IKT rješenja i opremu kako bi unaprijedio poslovne procese koji u konačnici jačaju tehnološku spremnost i konkurentnost poduzeća.

Ukupna vrijednost investicije je 502.500,00 kuna, a dodijeljena bespovratna sredstva iznose 277.900,00 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Korisnika KUNATEKS d.o.o.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook

Prometna nesreća na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvora NOVIGRAD i odmorišta VUKOVA GORICA u smjeru Dubrovnika. Molimo korisnike za strpljenje. Prometna nesreća na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora BREZNIČKI HUM i čvora KOMIN...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program