Prethodni članak
Sljedeći članak

Kreativna subota u Westgateu

Ovu subotu, 12. ožujka umjetnost će vladati Westgateom

Umjetnička galerija kvART u ožujku obilježava prvu godišnjicu rada! Da podsjetimo, prošle godine u ožujku je otvorena galerija kvART velikom izložbom posvećenoj ženama; slavne Hrvatice stale su pred objektiv poznatog fotografa Zvonimira Ferine i pozirale s jakim porukama posvećenim drugim ženama.

U prvoj godini rada u kvART-u je održano 10 izložbi, a izložena su djela poznatih hrvatskih umjetnika Ivana Kožarića, Alfreda Freddyja Krupe, Irene Podvorac te putopisca Olega Maštruka, ali u galeriji kvART priliku su dobili izlagati i učenici Škole za umjetnost i dizajn Zabok.

Moto galerije je l'art pour l'art, stoga u punom duhu i značenju tog izraza je ulaz na sve izložbe za posjetitelje besplatan.

Prvu godišnjicu rada kvART-a obilježavamo izložbom mladog autora Kristijana Gradečkog, a svečano obilježavanje prve godišnjice rada održat će se u subotu, 12. ožujka 2022. od 14 sati u kvART-u.

Imate malog umjetnika koji voli crtati? U subotu 12. ožujka od 16-19 sati klince i klinceze očekuje slikarska radionica.
Slikanje, crtanje, bojanje, mrljanje su poticajne aktivnosti koje vesele djecu. Puno šarenih, veselih boja, mnoštvo različitih motiva i tehnika slikanja, različite boje i motivi su izvori dobrih ideja u kojima će najmlađi članovi obitelji moći uživati tijekom Kreativne subote.

A kako bi cijeli dan bio u skladu s umjetnošću organizirali smo i facepainting kako bi malena ukrašena lica razveselila sve oko sebe.

Povedite svoje klince i klinceze u Westgate ove subote i tko zna možda i njihova djela uskoro osvanu u galeriji kvART.

Vidimo se u Westgateu!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook