Prethodni članak
Sljedeći članak

Kak su te delale babice: Restoran Stara škola pripremio Adventsku ponudu za sve ljubitelje tradicionalnih jela i one koji će ih tek otkriti

Najljepše doba u godini i mjesec prosinac, Restoran Stara škola u Mirkovcima iskoristio je da ponudi svojim gostima nešto posebno – povratak u prošlost, kroz okuse i mirise Zagorja.

Domaći žganci, meso z banjice, hladetina, sarma i raca z mlincima samo su dio specijalne Adventske ponude u Staroj školi.

-Običaji su to kakvi su se nekada njegovali u ovo zimsko i adventsko vrijeme, jela kakva su nekada pripremale naše bake, a koja se pomalo zaboravljaju. Stoga smo odlučili našim gostima ponuditi upravo takva, starinska jela, prema tradicionalnim zagorskim receptima koji se prenose s koljena na koljeno. Nekima da se podsjete na to kako su se i sami nekada hranili, a drugima pak da probaju ove zagorske delicije i upoznaju se s ovim okusima tradicije. Uz ova jela, i naš smo restoran ukrasili prigodno, starinskim ukrasima, da pokažemo da nije sve u blještavilu. Pozivamo goste da dođu, uživaju u našoj ponudi i starim zagorskim jelima, svakodnevno, bez prethodne najave, tijekom cijeloga adventa te uz dobru zagorsku hranu provedu svoje vrijeme uz druženje s obitelji i najdražima – pozivaju iz Stare škole.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook