Prethodni članak
Sljedeći članak

Family Park: Najveća dječja oaza u Hrvatskoj

Bez obzira jeste li mali ili veliki, prvi dojam ulaska u Family Park u Westgate Cityju je oduševljenje. Osmijeh na dječjim licima, kao i onih par minuta mira i odmora za roditelja nemaju cijenu. U Family Parku vladaju dječji osmijesi i zadovoljstvo roditelja koji bezbrižno uživaju u šalici omiljenog napitka dok gledaju klince kako se igraju.

Family Park je kroz niz godina postojanja ostvario želje roditelja i stvorio svijet u kojem se svi posjetitelji osjećaju ugodno, a sve to po najpovoljnijim cijenama. Naime, cijena za tri sata igre u Family Parku iznosi samo 6 EUR.

Sigurnost djece u igri ovdje je prioritet te upravo iz tog razloga postoje čak dvije odvojene igraonice; jedna za velike i jedna za male klince.

Odlična vijest za sve klince i roditelje: upravo je u tijeku i nagradni natječaj na kojem možete osvojiti ulaznice za Family Park“. https://www.facebook.com/WestgateShoppingCityZagreb/posts/pfbid0RJWqeHG5fKgrmJir99JJ1GbVtFk5WQEz6wX3K7zmndf8cS4dYwGwUqtXjgVAFu8xl

Baby Park (Mala igraonica) za klince od 0-5 godina

Malci su taman počeli puzati ili su prohodali, a vani je kiša ili prejako sunce, bez brige Family Park je otvorio igraonicu samo za najmlađe. Osluškujući roditelje čiji mališani su bili premali za druženje i igru s onima koji su već veliki, Family Park je dodatno proširio Baby Park. Sada se i oni najmlađi mogu igrati na certificiranim spravama prilagođenim uzrastu do 5 godina. Moramo primijetiti mala igraonica ima baš sve - od bazena s lopticama, malih trampolina, soft play sprava, tobogana, male zip linije i još mnogo čudesa. Dodatan bonus, upravo ovdje je moguće organizirati i proslavu rođendana za najmlađe.

Velika igraonica

Kada su dovoljno veliki da više nisu mali i navrše četiri godine, mališani mogu ući u veliku igraonicu. Za razliku od Baby Parka u Velikoj igraonici klince nadziru animatori, dok ih roditelji imaju priliku gledati s galerije koja se nalazi odmah uz igraonicu. To je odlično rješenje za one mališane koji su još malo nesigurni ostati sami, jer ovako sav strah nestaje uz prisutnost bliske osobe.

Sva recentna istraživanja potvrđuju ono što svi i sami znamo, a to je da se većina djece premalo kreće, pogotovo u zimskim mjesecima, a to negativno utječe na njihove kognitivne sposobnosti, fizički i psihički razvoj. Djeci je kretanje itekako potrebno.

Velika igraonica prostire se na više od 2.500m2 te klincima pruža ogroman prostor za trčanje, penjanje, skakanje.
S obzirom da mnoge moderne sprave klincima predstavljaju izazov te ne osjećaju strah pri korištenju sprava, u Family Parku odlučili su se na jednostavnije i sigurnije trampoline, na kojima je manja šansa za ozljede. Family Park jedina je igraonica na ovim prostorima koja ima veliki vulkan za penjanje, koji je kroz godine postao i svojevrsni zaštitni znak Family Park igraonice. Tu je i veliki napuhanac, soft play sprave za penjanje, košarkaško – nogometni teren, veliki i mali tobogani i mini karting.

Video i Arkadne igre

Simulatori vožnje, motori, virtualne igre, košarke, nogomet, dinosauri, zombiji, itd. - sve je to moguće iskušati na 70 arkadnih igara u Family Parku, a koje nude u suradnji s tvrtkom Kids De Lux. Početkom 2024. Family Park će uvesti i novi sustav plaćanja igara preko loyalty kartica. Djeca više neće morati imati dodir s kovanicama, a kartica će se moći nadopuniti online ili na blagajnama Family Parka, te će korisnici moći ostvariti bonuse za igre na aparatima.

Proslave rođendana

Većinu roditelja zaboli glava pri samoj pomisli na organizaciju rođendana - nekoliko dana pripreme, pa nekoliko dana čišćenja. Uz današnji tempo života, većini je to neizvediva misija.
Neki klinci žele pozvati samo najbliže prijatelje, neki cijelu grupu iz vrtića ili cijeli razred, a na što god se odlučili stanovi su većinom premali za takve proslave. Family Park nudi kompletnu organizaciju proslave, a na roditeljima je samo da ih doprate u dogovoreno vrijeme. Proslave u trajanju od 3 sata održavaju se po cijeni već od 114 EUR.
Animatori će se pobrinuti da klinci imaju nezaboravan party, a roditelji se mogu za to vrijeme opustiti uz piće i fine zalogaje u restoranu.

Restoran

Nekada je nepotrebno hvaliti previše i vlastito iskustvo govori mnogo više, zato dođite i probajte. Čekaju vas velike porcije, korektne cijene i ukusna, kvalitetna hrana. Razmislite o domjenku ili proslavi rođendana za odrasle, dok se klinci igraju u igraonici. Oni koji su probali, ne skrivaju oduševljenje i vraćaju se prvom mogućom prilikom.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook