Prethodni članak
Sljedeći članak

Blistava budućnost ljepote: Upoznajte Leu i njen LRC beauty studio u Krapini

Poduzetna, marljiva, pozitivna, pristupačna i simpatična Zabočanka, 23- godišnja Lea Ramić Curman, ponosna je vlasnica LRC beauty studia koji se nalazi na području Krapine, u kojem nudi usluge šminkanja, terenskog šminkanja, izradu gel noktiju i trajnog laka. Iako je po struci tehničarka za logistiku i špediciju, želja da se ostvariti u poduzetničkim vodama beauty svijeta bila je veća. Početak njene priče leži u velikoj strasti i viziji stvaranja prostora gdje ljepota nije samo vanjska pojava, već način izražavanja individualnosti i samopouzdanja, a osnivanje LRC-a nije bila samo poslovna odluka, već plod njenog dugogodišnjeg iskustva u šminkanju i ljubavi prema ljepoti. S ponosom se, kaže, prisjeća svojih početaka kada je s velikom predanošću stvarala temelje na kojima danas stoji, a velika su joj pomoć bili roditelji i njen suprug koji su joj najviše pomagali u ostvarenju njenog velikog sna.

 

Drugačiji od drugih

Njen salon drugačiji je od drugih zbog čega se njene klijentice osjećaju kao kod kuće. Njeno radno okruženje nalazi se u sklopu njenog dnevnog boravka koji djeluje toplo, opuštajuće i sterilno. - Moja strast prema ljepoti i kreativnosti se ogledaju u svakom radu koji stvaram dok se trudim da svakoj klijentici pružim personalizirano iskustvo koje će ih ostaviti osvježenima i samopouzdanima. Razumijem različite tehnike šminkanja i pažljivo prilazim svakoj klijentici kako bih razumjela njene želje i potrebe. Bez obzira želite li glamurozni večernji makeup ili prirodan dnevni makeup tu sam da vam pomognem ostvariti vaše želje – ispričala nam je Lea, dodajući kako je briga o osobnom izgledu postala neizbježan dio naše svakodnevice. Ne radi tu samo o dotjerivanju vanjskog izgleda, već i o poticanju samopouzdanja i osjećaja vlastite vrijednosti, kaže.

Paleta usluga

- Moja najveća motivacija u radu je zadovoljstvo klijentica i osmijeh na licu. Njihova sreća nakon pružene usluge je i moja sreća. Iako sam šminkati počela prije četiri godine najbliže prijateljice i rodbinu, do sada imam završene četiri edukacije od kojih su dvije za šminkanje i dvije za izradu gel noktiju i comby manikure odnosno trajni lak. U svakom poslu, tako i u ovom bitne su edukacije i usavršavanja, pa smatram da se od svakog edukatora_ice može naučiti nešto novo i drugačije. Često se educiram, volim napredovati, naučiti neke nove tehnike i izradi noktiju i šminkanju, tako da svakako u bliskoj budućnosti imam plan proširiti svoje poslovanje i uvesti nove tretmane. Posvećena sam pružanju najviše razine usluge izrade noktiju i koristim samo najkvalitetnije proizvode i time osiguravam klijenticama ne samo lijepe nokte, već i zdrave i njegovane. Što se tiče asortimana za šminkanje koristim visokokvalitetne brendove koji jamče dugotrajan i besprijekoran izgled. Moj cilj je da se osjećate sigurno i zadovoljno svojim izgledom – podijelila je Lea s nama, ali kaže izazova ima.

Svaki je početak težak, iako to zvuči klišej, ali se trud i rad isplate. Zato će LRC beauty studio uskoro proširiti svoju paletu usluga i nuditi tretman Henna obrva, bezbolan tretman uređivanja obrva. Tretman je namijenjen svim ženama koje imaju prirodne neposlušne obrve. Ono što još uvelike doprinosi kvaliteti Leinog rada je i njena prilagodba vama. Uspješan balans privatnog i poslovnog života omogućava joj da radno vrijeme podredi svojim klijenticama. 

Da je poduzetnik biti lako...

- Biti poduzetnik nije biti lako. Preporučujem svim mladim ženama koje bi htjele pokrenuti vlastiti biznis da se prije toga educiraju u području koje ih zanima, da budu uporne i ambiciozne. Moraju biti i realne, svjesne toga da ništa ne dolazi preko noći, da se treba uložiti puno truda i upornosti. Zato, cure slijedite svoje snove – poručuje mlada poduzetnica i za kraj s nama dijeli beauty savjet budući da nam se bliži ljeto:  - Svi želimo imati lijepu kožu i predivan ten. Mali savjet je da koristite vodootporne proizvode kako bi vaš makeup bio dugotrajniji. Za žene koje imaju masni tip kože svakako preporučujem papiriće za matiranje T zone.

 

Lein studio možete zapratiti na Instagramu pod imenom leacurman, na Facebook profilu Lea Ramic ili na profilu LRC beauty studio.


       

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook