Prethodni članak
Sljedeći članak

Fly over preko Rimac Nevere

Radi se o iznimnoj atrakciji...

S iznimnim zadovoljstvom Vas pozivamo da u svojim kalendarima rezervirate subotu, 11. lipnja kada će se održati spektakl: fly over (prelet aviona) iznad Rimac Nevere!

 

Ovaj jedinstveni događaj dio je trodnevnog automobilskog spektakla koji će se održati na sjeveru Hrvatske. Događaj traje od petka do nedjelje, a okupit će vlasnike brzih i skupocjenih automobila koji dolaze iz čak 16 europskih zemalja. Glavni dio programa je u subotu, 11. lipnja, kada će se sudionici događaja sa svojim vozilima u defileu odvesti od glavnog varaždinskog trga do varaždinskog aerodroma na kojem ćemo svjedočiti posebnom i dosad neviđenom spektaklu:

 

Peter Podlunšek, iskusni Red Bull akrobatski pilot, će u sportskom avionu voziti iznad Rimac Nevere na visini od tek nekoliko metara i – okrenut naopačke!

 

 

Program

 

Subota, 11. lipnja 2022.

 

Varaždin, Kapucinski trg:

10:00 okupljanje sudionika

10:30 početak defilea kroz grad prema aerodromu

 

Varaždin, aerodrom (Podravka ul. 60):

12:00 dolazak na aerodrom

13:00 svečano otvorenje događaja
13:00 – 20:00 zabavni program
(drag race, airhow, spuštanje padobranaca, prelet Petera Podlunšeka iznad Rimac Nevere, nagradna igra: vožnja u akrobatskom avionu...)

 

Prelet se očekuje oko 17h, ali se zbog programa i operativnih razloga ne može predvidjeti točna satnica.

 

 

Akreditacije i ulaznice

 

Događanje na Kapucinskom trgu otvoreno je za svu javnost. Događanje na varaždinskom aerodromu će zbog sigurnosnih razloga biti ograničeno na manji broj gledatelja uz ulaznice.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook