Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se na V. manifestaciju „Babičini kolači“ Krapinsko-zagorske županije

Krapinsko-zagorska županija najavljuje V. manifestaciju „Babičini kolači“, koja će se održati 5. ožujka. Sli


Krapinsko-zagorska županija najavljuje V. manifestaciju „Babičini kolači“, koja će se održati 5. ožujka. Slijedeći dosadašnje pravilo da se manifestacija održava u mjestu odakle dolazi prošlogodišnja pobjednica, ove će godine domaćin babicama i drugim gostima biti općina Radoboj iz koje dolazi Mandica Kogaj, pobjednica IV. „Babičinih kolača“ koji su održani prošle godine u Humu na Sutli.

Manifestacija će se održati u sportskoj dvorani Osnovne škole Radoboj. Svi posjetitelji moći će kušati izložene kolače pripremljene na tradicionalan način prema originalnoj recepturi naših zagorskih babica. Da je manifestacija „Babičini kolači“ uistinu zaživjela govore podaci o sve većem odazivu natjecateljica te velik medijski interes za ovim jedinstvenim načinom očuvanja tradicije i baštine Zagorja.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane bake koje posjeduju tradicionalne recepte i nadasve dobru volju za pečenje kolača i sudjelovanje na ovoj manifestaciji da se jave najkasnije do 15. veljače na adresu: Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za poljoprivredu, Magistratska 1, Krapina ili na telefon 049 329 049.

Prijava mora sadržavati ime i prezime, datum rođenja, adresu stalnog boravka, broj telefona i naziv natjecateljskog kolača s receptom.

Još članaka iz "Recepti"

Facebook