Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda zagića Klanjca

U organizaciji NK Radoboj održan turnir za Zagiće 'Hude ose 2024.'


U organizaciji NK Radoboj u Radoboju je održan turnir za registrirane klubova zagića NS KZŽ. Okupilo se trinaest momčadi iz cijelog Hrvatskog Zagorja.

U četvrtfinale turnira plasirale su se slijedeće momčadi: Zagorec KR 1,  Zagorec KR 2, Pregrada 1, Pregrada 2, Gaj Mače, Tondach, Klanjec i Radoboj.

U četvrtfinalnim susretima postignuti su slijedeći rezulati: Zagorec KR 1 – Pregrada 1 2:2, Radoboj – Gaj Mače 3:1, Tondach – Zagorec KR 2 4:0 i Klanjec – Pregrada 4:1.

U polufinalu je Zagorec KR 1 prošao je Tondach nakon izvođenja penala, nakon što je u regularnom dijelu utakmice bilo 1:1. U drugom polufinalu Klanjec je bio bolji od Radoboja rezultatom 2:1.

Tondach je u utakmici za treće mjesto bio bolji od Radoboja rezultatom 3:1, dok je Klanjec u utakmici za treće mjesto slavio protiv Zagorca KR rezultatom 3:0.

Najbolje momčadi nagrađene su peharima i medaljama, a dodijeljene su i pojedinačne nagrade. Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Skrbinac iz pobjedničke momčadi Klanjca, najbolji strijelac je Tin Mališa iz Zagorca KR 1, a najbolji vratar Patrik Galic iz Tondacha.

Nogometni klub Radoboj zahvaljuje se svim klubovima koji su sudjelovali na ovogodišnjem izdanju nogometnog turnira „HUDE OSE 2024. – Zagići“, kao i svim članovima, roditeljima i ljudima dobre volje koji su pomogli oko organizacije samog turnira, a posebno pokrovitelju turnira Nogometnom savezu Krapinsko-zagorske županije.

Konačni poredak:

  1. Klanjec
  2. Zagorec KR 1
  3. Tondach
  4. Radoboj

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook