Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvoren Kangoo klub ''Ivando'' u Radoboju


U Radoboju je otvoren Kangoo klub „Ivando“, obrt za zabavu i rekreaciju. Svečano otvorenje kluba bilo je u nedjelju, 30. listopada u DVD-u Radoboj s početkom u 17 h. Uz  jednosatni zabavni program predstavio se od vlasnice obrta Ivane Nežmahen  ovaj inventivan i jedinstven Kangoo klub čiji su glavni rekviziti kangoo cipele!

Kangoo cipele osmislio je dr. Gregory Lekhtam iz Kanade i prvotno ih je namijenio svim sportašima s postraumatskim tegobama  kako bi se pomoću ovog ortopedskog pomagala što prije vratili na sportske terene. Danas se te cipele većinom koriste u fitnes centrima, u zatvorenim prostorima uz glazbu i ples, međutim one se mogu koristiti na otvorenom prostoru jer su pogodne za sve površine.

Uz zabavu i rekreaciju u kangoo cipelama doprinosi se nizu benefiti kako za tijelo tako i za dušu.  Iako se čine na prvi pogled nestabilnima, upravo zato što imaju opruge i podižu vas 25cm od podloge to je samo privid i trenutni strah od nepoznatog koji odmah kad ih obujete nestaje, a dobivate novi  neopisivo dobar osjećaj, jer već  za par minuta uspostavljate ravnotežu  u njima i krećete s hodanjem, plesanjem i skakanjem. Na ovaj način mogu se rekreirati sve dobne skupine, djeca, odrasli, stariji, od 6 do 96 godina.

U Ivando klubu cilj je upravo u tim cipelama boraviti čim više vani, na svježem zraku, a idealni su uvjeti na šetnici u centru Radoboja, koja se nalazi u neposrednoj blizini ureda Kangoo kluba. Ured se nalazi u zgradi Općine Radoboj, na adresi Radoboj 8.

Uredovno radno vrijeme je od ponedjeljka-petka od 8:00-11:00 h i od 16:00-20:00 h, te subotom od 14:00 h do 19:00 h. Radno vrijeme prilagođeno je korisnicima, a vlasnica i voditeljica kluba će se posvetiti svakoj pojedinoj osobi ili grupi te će tako pratiti i trenirati sve polaznike i uvesti ih u svijet Kangoo jumpinga. Nakon uspješnog početnog dijela i svladavanja osnova  polaznici će se moći sami rekreirat na otvorenom u Radoboju u neposrednoj blizini kluba jer terena za ovu zabavu i rekreacije ovdje ne nedostaje.

Svi zainteresirani mogu nazvati  Kangoo klub „Ivando“ na broj telefona 092/319-2195, prijaviti se i sudjelovati u jedinstvenom kangoo jumpingu i novoj sportskoj zabavi u Radoboju!

 

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook