Prethodni članak
Sljedeći članak

Otkos trave i uređenje travnatih površina na groblju u Radoboju


U cilju bolje preglednosti i urednosti uz nerazvrstane ceste na području općine Radoboj počeo prvi ovogodišnji otkos trave. Otkosom trave obuhvaćene su sve nerazvrstane ceste na području općine, odnosno dionice na kojima se obavlja i zimsko čišćenje. Korisnici služnih puteva i poljskih puteva temeljem Odluke o agrotehničkim mjerama u poljoprivredi i mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina dužni su sami održavati prohodnost poljskih puteva, odnosno uklanjati s njih grane i živicu koja ometa njihovo normalno korištenje. Počelo je i uređenje travnatih travnatih površine na mjesnom groblju.

 

 

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook

Na pojedinim dionicama autocesta te državnih i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika, pa se vozi uz privremenu regulaciju. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnos...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program