Prethodni članak
Sljedeći članak

Sigurnost na prvom mjestu: Sanira se prometna dionica ceste u Pregradi


U naselju Pavlovec Pregradski u Pregradi jučer su započeli radovi na sanaciji županijske prometnice u duljini od 1320 metara.

Cesta se uređuje na način da se stavlja novi sloj asfalta, a po završetku tih radova, uredit će se bankine i odvodni jarci.

Radove su danas obišli krapinsko – zagorski župan Željko Kolar i ravnatelj Županijske uprave za ceste Stjepan Sirovec.

– Radi se o radovima vrijednima 118 tisuća eura. Kada radove privedemo kraju, ova će dionica biti sigurnija i udobnija za vožnju – rekao je ravnatelj Sirovec.

Radovi se izvode u sklopu sredstava osiguranih preko kredita HBOR – a, baš kao i na nekim drugim gradilištima na području županije.

– Ta će nam sredstva omogućiti da u ovoj i sljedećoj godini asfaltiramo 52 kilometra županijskih cesta, Radi se intenzivno, čemu pogoduju ove temperature, a kvalitetom dosad izvedenih radova smo zadovoljni – istaknuo je župan Kolar.

Najavio je da će se po završetku planiranih dionica tijekom ove i sljedeće godine napraviti analiza stanja, kako bi se detektirale druge kritične točne na županijskim cestama, da bi i one došle u narednom periodu na red za sanaciju.

 

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook