Prethodni članak
Sljedeći članak

Pregračanke, ipak, viceprvakinje II. HNLŽ skupina „A“ !


U tekstu koji je objavljen na zagorje.com 6. svibnja u 15,38 sati objavio sam o velikom uspjehu ŽNK Pregrada koje su uspjele nanijeti prvi poraz prvakinjama ekipi Gorice na njenom terenu postigavši im tri pogotka koliko je obrana Gorice dobila u prethodnih 13 utakmica.

Tekst sam završi slijedećim riječima:“ Igračice Pregrade prvenstvo su završile na trećem mjestu, uz malo sreće i koncentracije možda je bilo i prilike da budu viceprvakinje, a Andreja Šćukanec – Hopinski sa 20 postignutih golova dijeli prvo mjesto najboljeg strijelca liga sa Marijom Herceg, igračicom Gorice dok se Lana Stanković sa 10 postignutih golova nalazi na sedmom mjestu.“ Moram naglasiti da, ipak, djelomično tekst ne odgovara istinitim činjenicama.

Naime, u trenutku kad sam pisao tekst i predao ga u redakciju na službenim stranicama HNS-a stajalo je kako sam i napisao no danas ažurirana i ispravljena tablica HNS- govori drugačije. Prvakinje su ekipa Gorice dok se na drugom mjestu i titulom viceprvakinja lige mogu pohvaliti nogometašice Pregrade  dok je Neretva za uzela treće mjesto.

Ako sam povrijedio igračice, stručni stožer i navijače Pregrade mogu samo kazati da mi nije bila namjera te se ispričavam.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook