Prethodni članak
Sljedeći članak

Nogometni veterani i županova ekipa zaigrali povodom 25. rođendana Srednje škole Pregrada


Srednja škola Pregrada prošlog je četvrtka revijalnim malonogometnim turnirom obilježila 25 godina postojanja.

Prvo mjesto na revijalnom malonogometnom turniru osvojila je Veterana Hrvatskog nogometnog saveza, koja je u zadnjim trenutcima finalne utakmice postigla zgoditak za 2:1 pobjedu nad Veteranima Građanskog nogometnog kluba Dinamo.

U prvoj utakmici sastala se ekipa Srednje škole Pregrade i Veterani GNK Dinamo, koji su se u finale plasirali rezultatom 0:2. U drugoj utakmici su Veterani Hrvatskog nogometnog saveza rezultatom 1:0 svladali ekipu župana Željka Kolara, koja je pak pobjedom 1:2 nad Srednjom školom Pregrada osvojili treće mjesto. Utakmice su sudili Marijo Strahonja i Alen Gamilec.

Na samom kraju utakmice župan Željko Kolar je ravnateljici SŠ Pregrada Vilmici Kapac uručio zahvalnicu, koju je Srednjoj školi Pregrada dodijelio za predan rad u obrazovanju, kao jamstvo napretka i uspjeha društva u cjelini. - U životu vam mogu pokušati uzeti gotovo sve, ali znanje vam ne može uzeti nitko. I uvijek je najljepše kad vas spajaju dobre stvari, što sport definitivno jest, a što upravo ovih dana svima jasno pokazuje i naša nogometna reprezentacija – poručio je župan Kolar te zahvalio legendama hrvatskog i zagorskog nogometa što su se odazvali na ovaj turnir.

 

Okupljene su pozdravili i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj te ravnateljica SŠ Pregrada Vilmica Kapac, dok su događaj svojim dolaskom podržali i predsjednik Županijske skupštine Zlatko Šorša i voditeljica Ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar.

 

U ekipi župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara bili su Matija Makek, Goran Družinec, Damir Družinec, Mladen Šerek, Bojan Šemnički, Dario Ivanuš, Kristijan Sušec, Nikola Ljubić te Dalibor Turčić kao voditelj ekipe i kapetan Tomislav Skrbinac.

 

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook