Prethodni članak
Sljedeći članak

Gradu Pregradi 250 tisuća kuna za dogradnju dječjeg vrtića


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Odluku o odabiru projekata za financiranje prema Programu podrške regionalnom razvoju. Riječ je o Programu kojim se potiče razvoj lokalne zajednice u smislu poboljšanja dostupnosti lokalne infrastrukture, prvenstveno izgradnje, obnove i rekonstrukcije objekata društvene, javne, socijalne, komunalne, gospodarske i okolišne infrastrukture na lokalnoj razini.

Među 44 prihvaćena projekta nalazi se i onaj Grada Pregrade koji se odnosi na dogradnju Dječjeg vrtića Naša radost za koji je odobreno 250 tisuća kuna.

Inače, prihvatljivi podnositelji zahtjeva bile su jedinice lokalne samouprave koje se nalaze u zadnjoj četvrtini iznadprosječno razvijenih jedinica lokalne samouprave, odnosno u V. skupini, osim JLS-a sa otoka i JLS-a sa statusom brdsko-planinskih područja te jedinice područne (regionalne) samouprave ukoliko su područja provedbe projekta područja V. skupine JLS-a, osim područja JLS-a sa otoka i JLS-a sa statusom brdsko-planinskih područja.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook

Za sve skupine vozila otvoreni su: -autocesta A6 Rijeka-Zagreb; -stara cesta kroz Gorski kotar-DC3; -Krčki most; -Jadranska magistrala (DC8) između Rijeke i Senja (osim na dionici Novi Vinodolski-Senj gdje je zabrana prometa za autobuse n...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program