Prethodni članak
Sljedeći članak

Goran Horvat novi predsjednik KUD-a Pregrada


Kulturno umjetničko društvo Pregrada održalo je u subotu, 11. veljače 2023. svoju izvještajnu skupštinu koja je ujedno bila i izborna. Naime, dosadašnji predsjednik Matija Krizmanić zbog osobnih je razloga odstupio s dužnosti te je funkciju predao dosadašnjem tajniku Goranu Horvatu.

„Našem dragom Mateku najljepše zahvaljujemo na trudu, želimo mu puno sreće u privatnim poduhvatima, a ujedno smo sretni kaj ostaje s nama, on je naš dragi tamburaš i solist, na kojeg smo baš ponosni. Goranu, našem plesaču s dugim i postojanim stažem, koji je ove godine dobio i zahvalnicu Grada Pregrade, našem dobrom duhu udruge, želimo puno sreće“, rekli su iz KUD-a Pregrada.


Za novu tajnicu društva izabrana je Sandra Kanjuh Grozaj, a na skupštini je prihvaćen plan rada za 2023. godinu, kao i izvješće o radu za prošlu godinu. Također je najavljen novi projekt uspostave male škole tambure koji će biti besplatan za sve one koji žele naučiti svirati tamburicu.
Skupštini je prisustvovao gradonačelnik Marko Vešligaj koji je čestitao KUD-u i dosadašnjem predsjedniku na uloženom trudu i radu, a novom predsjedniku poželio je uspjeh u vođenju KUD-a.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook