Prethodni članak
Sljedeći članak

Dječji vrtić „Naša radost“ Pregrada ponovno kreće s radom u ponedjeljak

Prostor vrtića danas su obišli gradonačelnik Marko Vešligaj i načelnica Stožera civilne zaštite Grada Pregrade Gordana Križanec Ružić


foto izvor: web stranica Grada Pregrade

 

Temeljem Odluke gradonačelnika Grada Pregrade, Dječji vrtić „Naša radost“ Pregrada ponovo kreće s radom u ponedjeljak, 11. svibnja 2020. godine. U skladu s uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19, u vrtiću su prema izrađenom Provedbenom planu rada izvršene sve pripremne radnje za prihvat djece, a prostor vrtića danas su obišli gradonačelnik Marko Vešligaj i načelnica Stožera civilne zaštite Grada Pregrade Gordana Križanec Ružić. Cijeli prostor vrtića je uređen i dezinficiran, na svim ulazima pripremljene su dezbarijere, sredstva za dezinfekciju ruku, beskontaktni toplomjeri i sva propisana prateća dokumentacija. Srednja škola Krapina izradila je i donirala vrtiću 25 vizira za zaposlenike, a Kunateks d.o.o. doniralo je 60 platnenih zaštitnih maski pa će svi zaposlenici i korisnici biti maksimalno zaštićeni.

 

 

Prema prijavama roditelja i potpisanim izjavama u vrtić kreće 39-ero djece u dobi od 1 do 7 godina, koji će biti raspoređeni u šest odgojnih skupina, prema uputama HZJZ i MZO. Program za djecu koja neće biti u neposrednom radu u vrtiću te za djecu u obaveznom programu predškole i dalje će se realizirati putem Viber i WhatsApp grupa te mrežnih stranica vrtića.

 

 

Za vrijeme odsutnosti djeteta iz dječjeg vrtića, sukladno uputama HZJZ o ostanku kod kuće zbog epidemije COVID-19, roditelji se oslobađaju učešća za troškove namirnica za dnevnu prehranu u iznosu od 4 kune po danu. Roditelji čije dijete ne može koristiti DV Naša radost Pregrada, sukladno uputama HZJZ o ostanku kod kuće zbog epidemije COVID-19, zbog kronične bolesti djeteta i/ili roditelja/skrbnika ili ukućana (respiratorne, kardiovaskularne, dijabetes, maligne bolesti, imunodeficijencija, veća tjelesna/motorička oštećenja) ili je jedan od ukućana s kojima dijete boravi u samoizolaciji/karanteni, uz predočenje potvrde liječnika/epidemiologa o kroničnoj bolesti ili samoizolaciji/karanteni oslobađaju se 50% učešća.

Svi roditelji u redovnom i kraćem programu predškole u obvezi su pratiti odluke Osnivača te pridržavati se uputa koje vrtić objavljuje na web stranici i zatvorenoj Facebook grupi vrtića.

 

 

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook

Na autocesti A1 zbog povećane gustoće prometa, usporeno u koloni vozi se između čvorova Karlovac i Jastrebarsko u smjeru Zagreba. Molimo korisnike za pojačan oprez.  Pred naplatnom postajom Lučko nema dužih čekanja na izlasku s autoceste. ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program