Prethodni članak
Sljedeći članak

Bernard Hostić dobitnik nagrade reciklažnog dvorišta

Na reciklažno dvorište predao je otpad 23 puta


Nakon pregleda podataka o predaji otpada u reciklažno dvorište, Niskogradnja d.o.o., kao upravitelj reciklažnog dvorišta, i ove godine nagradila je jednog od najaktivnijih sugrađana u 2022. godini, koji redovito predaje otpad u reciklažno dvorište prigodnom nagradom.

Ove godine to je Bernard Hostić, koji je na reciklažno dvorište predao otpad ukupno 23 puta. Prigodnu nagradu uručili su mu gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i direktor Niskogradnje d.o.o. Marijan Peer.
Od početka ove godine pa do kraja studenoga, građani su na reciklažno dvorište predali ukupno 173 tone raznog otpada, što je za 15 tona više nego prošle godine. Među predanim otpadom prednjači glomazni otpad, razne vrste građevinskog otpada, plastike, otpadnih guma i stare elektroničke i električne opreme, jedne od najraširenije vrste opasnog otpada iz kućanstava.

-Upućujemo čestitke Bernardu, a ostale građane još jednom pozivamo da se priključe zajednici građana koji svojom svjesnošću i pravilnim odlaganjem otpada doprinose čistoći i uređenosti našeg grada – kažu u Gradu.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook