Prethodni članak
Sljedeći članak

Detalji teške prometne nesreće u Petrovskom

Podsjetimo, jučer, 3. prosinca, oko 15.20 sati u Preseki Petrovskoj došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede


Podsjetimo, jučer, 3. prosinca, oko 15.20 sati u Preseki Petrovskoj došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće došlo je na način što 36-godišnja hrvatska državljanka brzinu kretanja osobnog vozila nije prilagodila prometnoj situaciji ispred sebe te uvjetima preglednosti, tako da se pravovremeno nije zaustavila iza traktora, priopćila je PU krapinsko-zagorska.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u stražnji lijevi dio traktora kojim je upravljao 70-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara došlo je do zanošenja traktora, udara kotača traktora u rubni kamen nogostupa te prevrtanja traktora na lijevu bočnu stranu, pri čemu je vozač traktora ispao sa sjedišta te pao na asfaltnu površinu nogostupa.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač poljoprivrednog traktora, koji je vozilom hitne pomoći prevezen u OB Zabok, a nakon pružene pomoći prevezen je u KB "Sestre milosrdnice" u Zagreb.

Još članaka iz "Petrovsko"

Facebook