Prethodni članak
Sljedeći članak

[KAKVO VESELJE] Druženje djece NK Golubovec s popularnim Robertom Murićem

Ovaj 23-godišnji mladić ne zaboravlja klub u kojem je igrao u mlađim kategorijama i napravio prve nogometne korake


Iza NK Golubovec je jedno vrlo dobra sezona, a da su nogometa još željni u Novom Golubovcu pokazala je i posjeta na veteranskom doigravanju za 1. zagorsku ligu. Nakon što su veterani zaključili službeni dio loptanja u sezoni, zadnja subota mjeseca lipnja ponudila je jedan lijepi nogometni događaj u kojem su sudjelovale mlade snage NK Golubovec. Naime, u klubu su organizirali druženje s Robertom Murićem, danas igračem HNK Rijeka.

Ovaj 23-godišnji mladić ne zaboravlja klub u kojem je igrao u mlađim kategorijama i napravio prve nogometne korake. Naime, Murić je od 2005. do 2007. godine igrao za tada još Schiedel (danas imena Golubovec). Nakon toga preko Ivančice Ivanec i krapinskog Zagorca stigao je do Dinama, a onda i do velikog Ajaxa. Jednu je sezonu proveo na posudbi u talijanskoj Pescari, pa je igrao i za Bragu, a zatim stigao u Rijeku. Na samom druženju djeca su uživala, pa se i ovaj potez pokazao kao pun pogodak. I dok u mnogim klubovima ima sve više problema sa okupljanjem djece i malih nogometaša, u Golubovcu mogu biti i te kako zadovoljni.

I samo kažu, kako su kada su krenuli s ovim pogodnima mladih imali 17-oro djece u 2 kategorije, a sada ih ima preko 50, što je sasvim jasan zalog za budućnost. Uz druženje, djeca su imala priliku odraditi i lagani trening sa Murićem, koji ih je i počastio pizzama, a da sve skupa ne padne u zaborav, odrađeno je i zajedničko fotografiranje.

Još članaka iz "Novi Golubovec"

Facebook