Prethodni članak
Sljedeći članak

Osnovana udruga 'Mladi za Mihovljan'

Predsjednik mihovljanske udruge mladih je Damir Ceboci


U Lovačkom domu LD „Trčka“ održana je osnivačka skupština udruge mladih u Mihovljanu, pod nazivom 'Mladi za Mihovljan'. Za predsjednika udruge izabran je Damir Ceboci, za dopredsjednicu Lucija Hustić, a za tajnicu Lana Risek. Skupštini su prisustvovali članice i članovi te načelnik Općine Mihovljan Zlatko Bartolić, predsjednik Općinskog vijeća Silvestar Vučković, predsjednik LAG-a „Zeleni bregi” Žarko Miholić te potpredsjednik Županijske skupštine Željko Čleković koji su mladima uputili riječi potpore i pružili ruku budućoj suradnji.

- Mladi su budući i sadašnji nositelja mjesta, želim da se aktivno uključe i doprinose sa svojim idejama, preporukama i viđenjem Mihovljana danas i sutra. Mi smo tu da se trudimo njihove ideje pretvoriti u djelo. Podršku od mene kao načelnika definitivno imaju i biti ću tu za sve što god će trebati. Čestitam svima zajedno na ovoj inicijativi i želim puno uspjeha u budućem radu – rekao je načelnik Bartolić.

Silvestar Vučković rekao je da je Općinsko vijeće otvoreno za sve ideje koje mladi dostave i trudit će se čim više toga realizirati. - Nedavno smo ovdje u Mihovljanu otvorili ured LAG-a, koji bi vam mogao biti od pomoći, kako Vama tako i stanovništvu iz okolnih općina. Za sve pripreme projekata, informacije obratite se djelatnici, jer ona je tu vama na pomoći – rekao je MIholić. Na osnivanju udruge čestitao je i Željko Čleković, istaknuvši da se mladi trebaju uključiti u život Mihovljana kroz sve strukture.

Na potpori i povjerenju za mjesto predsjednika udruge zahvalio je Damir Ceboci. - Mislim da smo složili jednu jaku i dobru ekipu. Ideja osnivanja ove udruge rodila se prije nekoliko godina, ali smo zbog epidemije odustali od toga zbog čega mi je bilo iznimno žao. Međutim zdravlje naših baka i djedova, pa i roditelja je bilo iznad svega. Ideja i cilj udruge je da budemo nositelj kulturnog, zabavnog i društvenog života našeg mjesta – rekao je Ceboci. Dodao je da će uputiti poziv poduzetnicima i obrtnicima da donacijama podupru ideje, planove i projekte udruge. - Predstoji nam ozbiljan posao, ali uz ovakav entuzijazam kakav trenutno imamo siguran sam da ćemo zajedno postići planirano, pa i više od toga – zaključio je Ceboci.

Još članaka iz "Mihovljan"

Facebook