Prethodni članak
Sljedeći članak

Javna priznanja uručena su aktivistici Crvenog križa Vesni Polančec i DVD-u Mihovljan

Priznanja su dodijeljena i učenicima koji su tijekom cijelog svog osnovnoškolskog obrazovanja u prošlogodišnjoj generaciji postizali odličan uspjeh. Odlikaši su Leona Biškup, Lovro Ljubičić i Tina Pavlović


Mihovljan na blagdan sv. Mihaela Arkanđela obilježava Dan Općine i Župe. Ove godine epidemija koronavirusa neočekivano je udaljila od tradicionalnih programa i brojnih događanja sve jedinice lokalne samouprave.

Dan Općine Mihovljan danas je stoga započeo sa zatvorenom svečanom sjednicom. Prije početka svečane sjednice dodijeljene su priznanja učenicima koji su tijekom cijelog svog osnovnoškolskog obrazovanja u prošlogodišnjoj generaciji postizali odličan uspjeh.

Priznjanja su primili Leona Biškup, Lovro Ljubičić i Tina Pavlović. Prigodan znak pažnje uručen je i njihovim razrednicima Karmen Vuk i Željki Krklec. Svečanu sjednicu otvorio je predsjednik Općinskog vijeća Željko Čleković, a godinu je rezimirao načelnik Zlatko Bartolić koji je najavio kako su u planu realizacije za sljedeću godinu vrijedne investicije: vatrogasni dom Mihovljan, Centar za pružanje usluga u zajednici, asfaltiranje i presvlačenje nerazvrstanih cesta, zamjena postojećih svjetiljki sa led žaruljama i drugi radovi na komunalnoj infrastrukturi.

Načelnik je posebnu zahvalu uputio svojem zamjeniku Silvestru Vučković, predsjedniku vijeća Željku Člekoviću te poštovanim članicama i članovima Općinskog vijeća, mjesnih odbora, socijalnog vijeća i komisija, kao i djelatnicima Jedinstvenog upravnog odjela Općine. – Svi zajedno pokušavamo kroz rad i ostvarenje projekata stvarati budućnost našeg mjesta. Ne smijem zaboraviti građane i zahvaliti njima na njihovim sugestijama i primjedbama – naglasio je načelnik.

Javna priznanja uručena su Vesni Polančec, aktivnoj članici „Hrvatskog crvenog križa“ – za poseban doprinos, nesebično zalaganje i aktivno sudjelovanje u radu humanitarne udruge na području Općine Mihovljan i DVD-u Mihovljan – za dugogodišnji nesebični doprinos u radu, razvoju i djelovanju na području Općine Mihovljan. Položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod križa na mjesnom groblju Mihovljan i kod spomen ploče. Općine Mihovljan i Dana župe obilježen je s tradicionalnom svetom misom u Župnoj crkvi Sv. Mihaela Arkanđela.

Još članaka iz "Mihovljan"

Facebook