Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabavno – sportski vikend posebno oduševio najmlađe

''Ljeto u Mariji Bistrici''


Velika manifestacija Turističke zajednice Općine Marija Bistrica ''Ljeto u Mariji Bistrici'', protekloga je vikenda najviše obradovala najmlađe, ali i ljubitelje rocka. Oba dana vikenda na igralištu u Mariji Bistrici moglo se uživati u velikom zabavno-animacijskom parku, koji je oduševio najmlađe.

Uz napuhance i bazene sa malim pedalinama i ostalim zanimljivim sadržajima, oba dana djecu je zabavljao klaun, a velika gužva bila je i za facepainting.  U subotu je skupina ''Šareni svijet'' izvela predstavu ''Od hamburgera do pizza, za osmijeh dječjeg lica'', a dan je završio velikim rock koncertom na kojem su nastupili ''Kojoti'', te domaći izvrsni rock sastavi ''Tvoja mama'' i ''Giberry sons''. 

Zabavno-animacijski park bio je otvoren i u nedjelju, a bili su tu i dodatni sadržaji – Zdravi semafor ''Šarenih loptica'' Ane Kruhak te prezentacija starih sportova OŠ Marija Bistrica, na kojoj je u tri igre sudjelovalo 30-tak zainteresiranih, koji su bacali kamena s ramena, skakali u vrećama i igrali igru nabaci krug.

Oba dana bio je i pregršt sportskih nadmetanja, a nedjeljni program završio je koncertom banda ''Novi svijet''.

Slijedeće nedjelje ''Ljeto u Mariji Bistrici'' donosi tradicionalno događanja u organizaciji Planinarskog društva ''Grohot'' Marija Bistrica -  Planinarskom obilaznicom oko Marije Bistrice. Okupljanje je do 9 sati na početku Bistričke obilaznice ''Za dušu i tijele – Mirko Fulir''. 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook