Prethodni članak
Sljedeći članak

Vrlo uspješna humanitarna prodaja štrukli i nastup Zbora ''Bistričko zvono''

Prikupljena sredstva namijenjena kao pomoć djeci iz socijalno ugroženih obitelji


Protekla dva vikenda svoj obol ''Ljetu u Mariji Bistrici'' dale su i članice Udruge ''Hrvatska žena'' Marija Bistrica. Još na Bistričkoj noći 9. srpnja prodavale su kolače u humanitarne svrhe, dok su jučer između dvije mise, uz nastup zbora ''Bistričko zvono'' Udruge umirovljenika ''Marija Bistrica'', organizirale i humanitarnu prodaju štrukli.

Prodale su sve što su ispekle, što ih raduje, s obzirom da su prikupljena sredstva namijenjena kao pomoć djeci iz socijalno ugroženih obitelji. Sve je bilo tako organizirano da su stalno dolazili topli štrukli, a održana je i prezentacija same izrade. 

Program su upotpunili članovi Zbora ''Bistričko zvono'' Udruge umirovljenika ''Marija Bistrica'', pod ravnanjem Jurice Gregurića, koji su za kratko vrijeme vježbanja nakon pandemijske pauze, pokazali veliki napredak.

Slijedeće događanje ''Ljeta u Mariji Bistrici'' bit će proslava Dana pobjede, branitelja i domovinske zahvalnosti, koji slavimo 5. kolovoza. Dan prije, u četvrtak 4. kolovoza na središnjem bistričkom trgu održat će se veliki koncert. Atmosferu će zagrijati The Sway band, a glavni gosti su Soulfingersi.

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook