Prethodni članak
Sljedeći članak

U obnovu ide OŠ Marija Bistrica, kapitalni je to projekt, vrijedan više od 10 mil. kn

Osnovnu školu Marija Bistrica pohađa 406 učenika, od čega 347 učenika matičnu školu u Mariji Bistrici.


U četvrtak je održan sastanak župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, predsjednice Županijske skupštine Vlaste Hubicki, načelnika Općine Marija Bistrica Josipa Miličkog i ravnatelja Osnovne škole Marija Bistrica Dominika Karajića na kojem su stručnjaci Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske prezentirali projekt energetske obnove Osnovne škole Marija Bistrica.

Ciklus energetskih obnova škola

Župan Željko Kolar istaknuo je kako će se ciklus energetskih obnova škola na području Krapinsko-zagorske županije nastaviti sa Osnovnom školom Marija Bistrica. Županija je financirala projektnu dokumentaciju koju je izradila Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske, a koja će biti osnova za prijavu na očekivani natječaj iz europskih fondova. Predviđena je izrada fasade sa toplinskom izolacijom vanjskih zidova sa slojem mineralne vune debljine 14 cm, obnova kompletnog krova škole i sportske dvorane, rekonstrukcija kotlovnice i rasvjete, promjena vanjske stolarije na grijanim prostorima, sanacija svih oštećenih dijelova građevine te uvođenje modernog sustava ventilacije sa rekuperacijom.

Kapitalni projekt

Budući da su troškovi energetske obnove Osnovne škole Marije Bistrice procijenjeni na iznos veći od 10 milijuna kuna, ovo će biti najveća energetska obnova škole na području Krapinsko-zagorske županije. Energetska obnova Osnovne škole Marija Bistrica je kao kapitalni projekt uvrštena i u Proračun Krapinsko-zagorske županije za 2021. godinu. Osnovnu školu Marija Bistrica pohađa 406 učenika, od čega 347 učenika matičnu školu u Mariji Bistrici. 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook

Prometna nesreća na čvoru KUTINA u smjeru Lipovca promet se vodi po dvije prometne trake.Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Vozila se nalaze na zaustavnom traku. Molimo korisnike za strpljenje.   Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistr...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program