Prethodni članak
Sljedeći članak

Pred nama je programom vrlo bogat vikend ”Ljeta u Mariji Bistrici”


U subotu od 20 sati a trgu je na rasporedu Tradicionalna ljetna glazbena večer uz KUD ”Lovro Ježek”. Nastupit ć velika i mala Limena glazba te Tamburaški orkestar KUD-a ”Lovro Ježek”, a uz njih Klapa ”Bistrica” i Pjevački zbor KUEU ”Kaj” iz Zlatar Bistrice.

U nedjelju je pak na rasporedu tradicionalna Biciklijada ”Četiri kapelice”, uz hodočašće biciklista, ali ove godine i malo veći izazova za spremnije bicikliste Biciklistički Romarski put  (Marija Bistrica – Lepoglava – Ivanec – Marija Bistrica). Okupljanje je u hotelu Kaj u 7.30 sati, blagoslov cestovnih biciklista u Crkvi na otvorenom u 8.30, a start cestovne vožnje u 8.50 sati. U 9 sati je pak u Crkvi na otvorenom misa uz blagoslov biciklista i bicikala, a Biciklijada ”Četiri kapelice” starta u 10.30 sati.

Naravno, i sljedeći vikend je pun događanja jer je pred nama Zabavno – sportski vikend, 25. i 26. lipnja, u subotu od 13, a u nedjelju od 12 sati. Očekuje vas oba dana besplatan zabavno-animacijski park za djecu, druženje uz klauna i facepainting. Subota donosi turnir u uličnoj košarci od 13 sati, nogometno druženje i utakmice zagičica NK Mladost MB, od 19 sati predstavu za djecu Šareni svijet i veliki večernji koncert na kojem će nastupiti  „Kojoti“ „Tvoja Mama“ i "Giberry Sons". U nedjelju su na rasporedu šahovski od 10 i stolnoteniski turnir od 14 sati, Prezentacija starih sportova  - OŠ Marija Bistrica od 16 sati, Zdravi semafor „Šarenih loptica“ od 17 sati, a tu je i nogometni turnir zagića. Nedjeljni program završava koncertom banda Novi Svijet.

Prijavite se na košarkaški, šahovski ili stolnoteniski turnir u sklopu Ljeta u Mariji Bistrici. I ove godine ne propustite MBasket 3 na 3 košarkaški turnir. Kotizacija 200 kuna po ekipi. Svaka ekipa ima max 4 igrača. Maksimalan broj ekipa je 16, pa požurite s prijavama na fejsu ili na [email protected]. Prve tri ekipe očekuju i novčane nagrade. Otvoreni šahovski turnir održat će se u prostorijama Osnovne škole u Mariji Bistrici, u nedjelju 26. lipnja s početkom u 10.00 sati. Prijave su do 15 minuta prije početka. Igra se 11 kola sa tempom od 5 min + 3 sec po igraču. Stolnoteniski turnir na rasporedu je u nedjelju 26. lipnja u sportskoj dvorani OŠ Marija Bistrica. Prijave počinju od 13:30, a turnir počinje u 14:00 sati. Kotizacija je 40 kn. Uz sportske sadržaje očekuje vas i bogati zabavni program i ugostiteljska ponuda na igralištu u Mariji Bistrici.

Detaljan program može se pronaći na webu TZ Općine Marija Bistrica i na Facebooku Visit Marija Bistrica

Prisustvom na manifestacijama pristajete na fotografiranje i objavu fotografija na službenim stranicama TZO Marija Bistrica

 

 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook