Prethodni članak
Sljedeći članak

Konstituirana vijeća Mjesnih odbora Općine Marija Bistrica

Podsjetimo, od 10 mjesnih odbora za ovogodišnje izbore samo je HDZ sastavio listu u svih 10


Na temelju izbora za Vijeće mjesnih odbora Općine Marija Bistrica, održanih 28. listopada ove godine, održane su Konstituirajuće sjednice Mjesnih odbora.

Podsjetimo, od 10 mjesnih odbora za ovogodišnje izbore samo je HDZ sastavio listu u svih 10. Ni u jednom mjesnom odboru nisu bile istaknute više od dvije liste. Uz HDZ, u Mariji Bistrici, Poljanici Bistričkoj, Podgorju Bistričkom i Globočecu, svoju je listu sastavio SDP, a u Selnici i Lazu HSS. Gledajući ukupno HDZ je od mogućih 50 mjesta u 10 mjesnih odbora osvojio 42 mjesta, a SDP-u i HSS-u su pripala po 4 mjesta. Jedino u Selnici HDZ nije dobio više glasova. Nakon konstituiranja izabrani su predsjednici, odnosno zamjenici predsjednika Mjesnih odbora.

Za predsjednika MO Marija Bistrica izabran je Zlatko Ivak, za zamjenika predsjednika Josip Vrtarić, u Humu Bistričkom predsjednik je Nikola Šimunec, a zamjenik Miroslav Štagar, u Podgorju Bistričkom predsjednik je Stjepan Kruhak, a zamjenik Vlado Babić, u Lazu Bistričkom i Stubičkom Mirela Mikuš je izabrana za predsjednicu, a Stjepan Gabud, za zamjenika predsjednice, u Globočecu je predsjednik Viktor Babić, a zamjenik Juraj Šalamun. MO Poljanica Bistrička za predsjednika sada ima Ivana Goričkog, a zamjenik je Tomislav Tomorad, u Sušobregu Bistričkom predsjednik i zamjenik su Matija Semper i Nikola Vrabec, u Selnici Jurica Mitrečić i Marijan Jakopec, u Tugonici Danijel Hajnić i Ivan Lacković, dok su u Podgrađu izabrani: za predsjednika Stjepan Gorički, a za zamjenika mu Dražen Pezić.

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook

A1 Zagreb-Split-Ploče: -do 30. rujna od ponedjeljka do četvrtka do 10:00 sati i iza 18:00 sati te petkom do 9:00 sati i iza 18:00 sati u zoni čvora Žuta Lokva višekratno će se kratkotrajno zaustavljati promet zbog izvanrednih prijevoza; -kroz tu...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program