Prethodni članak
Sljedeći članak

IZBOR ZA NAJLJEPŠU MAMU HRVATSKE: Zagorke Kristina i Zdravka ušle u finale


U ova vremena kada se uobičajene stvari pa tako i manifestacije odvijaju u nekim novim oblicima i po nekim drugačijim pravilima, u subotu 10.4. održan je casting za cijelu Hrvatsku preko aplikacije ZOOM. Natjecateljice, mame predstavile su se kratkim dvoipominutnim videom i time omogućile da ih se upozna kroz njihove vještine, hod i općenito način na koji komuniciraju. Osim toga žiri je imao priliku porazgovarati sa svakom od njih i time zaokružiti dojam te bodovati svaku ponaosob. Nastavili su kroz natjecateljice iz cijele Hrvatske predstaviti kulturu, običaje, posebnosti i prije svega majčinstvo. Mame su se predstavile na najljepši mogući način i odabir nije bio lagan, ali pošto samo 20 mama putuje na finale u Šibenik ta se odluka morala donijeti. Kako u 2020. godini nije održan izbor za Najljepšu mamu iz poznatih razloga ove godine su na inzistiranje prijavljenih mama napravili sve da se izbori mogu održati.

Dvoipominutno predstavljanje mama pokazalo je s koliko ljubavi i topline žele ispričati priču o svojoj obitelji, vještinama, ljubavima i kraju. Kreativni uradci veličaju pejzaž, spomenike, ulice, dvorišta i razna mjesta diljem Lijepe naše. - Kako smo mi sve veća obitelj iz godine u godinu nestrpljivo čekamo vidjeti finalistice uživo u Šibeniku 2. svibnja 2021. godine u HNK Šibenik s početkom u 11 sati, uz poštivanje epidemiološkim mjera. - poručuju organizatori.

NMH je višenjesečni projekt kojoem je osnovna ideja promovirati majku kao stup obitelji i društva, a kroz ovo natjecanje promoviraju se druženje, turizam, običaji, kultura i povezanost ljudi diljem zemlje.

Natjecanje je podjeljeno u dvije kategorije:

- Kategorija od 23 do 39 godina

- Dijamant kategorija od 40 do 53 godine

- Uz dvije pobjednice, u finalnoj fazi, dodjeljuje se još 8 glavnih lenti

Zoom castingu, uz natjecateljice i žiri, nazočile su Ljiljana Stamenković i Maja Vukina Bogović koje su dio organizacijskog tima te Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence koja je bila i moderator eventa.

Članovi žirija su bili:

Maja Spahija, Miss Hrvatske 2015

Iva Lopraić Kontek, dir. Miss Zagreba za Miss Hrvatske

Danijel Mileta, dogradonačelnik grada Šibenik

Zdravko Pilić, novinar

Mame koje će nam se predstaviti u finalu su:

Ines Tetec, 32 godine, Koprivnica

Tea Melnjak, 34 godine, Sračinec

Marina Džinić, 39 godina, Koprivnica

Ivana Canjuga, 39 godina, Varaždin

Kristina Cvrtila, 28 godina, Krapina

Jovana Topić, 29 godina, Klinča Sela

Vedrana Halinčić Bakšić, 32 godine, Klinča Sela

Kristina Kovačević, 32 godine, Horvati

Tanja Metikoš, 38 godina, Rijeka

Marija Roso, 26 godina, Pelješac

Nikolina Lulić, 32 godine, Gospić

Tea Marjančić, 34 godine, Šibenik

Marijana Bošković, 34 godine, Dražice

KATEGORIJA DIJAMANT

Dubravka Baneković, 41 godina, Visoko

Vesna Klemenčić, 46 godina, Pitomača

Svjetlana Milihin, 40 godina, Voloder

Ljubica Bulić, 44 godine, Zagreb

Zdravka Crnički, 53 godina, Marija Bistrica

Brankica Klarić, 40 godina, Šibenik

Marija Marina Banić, 48 godina, Kaštel Gomilica

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook

Pojačan je promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada, dok su duža čekanja zabilježena na većini graničnih prijelaza s Bosnom i Hercegovinom i Srbijom na ulasku, a Republikom Slovenijom na izlasku. Na auto...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program