Prethodni članak
Sljedeći članak

Branimira Glavica uz potporu HNS-a i HSS-a u utrci za načelnicu Marije Bistrice

Potporu kandidaturi Branimire Glavice i koalicijskoj listi HNS-HSS dao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt. 'Imamo snagu, znamo da možemo, imamo dobre ideje i uz našu politiku i kolega iz HSS-a vjerujem da nam tu slijedi dobar rezultat, rekao je


Nezavisna kandidatkinja Branimira Glavica uz potporu koalicijske liste HNS-a i HSS-a ulazi u utrku za načelnicu Općine Marija Bistrica. Glavni motiv prihvaćanja kandidature ističe Glavica je motiviranost i želja da se stvari koje su bitne za sve stanovnike Marije Bistrice pokrenu i da se omogući pravednija i ravnomjernija te svima dostupna komunalna, društvena i gospodarska infrastruktura. „Osoba sam koja ne odustaje od svojih ideala, a sve sa željom da Marija Bistrica postane mjesto vrijedno življenja i motiviranih stanovnika za razvoj svoje lokalne sredine. Oformljena je koalicija HSS-HNS te potpisan sporazum o suradnji na nivou općine a s ciljem zajedničkog izlaska na predstojeće lokalne izbore i uz uvjerenje da zajedničkim djelovanjem možemo bitno pridonijeti demokratskom jačanju lokalne samouprave.“ - poručila je Branimira Glavica. Stranke smatraju da zajednički mogu ponuditi ravnomjerniji razvitak općine na svim područjima te motivirati i potaknuti građane na aktivnije sudjelovanje i participaciju u odlučivanju i donošenju važnih odluka koje se tiču svakodnevnih potreba u svakom dijelu općine.„Kandidati na listi su naše susjede i susjedi koji su odlučili nešto promijeniti i ponuditi rješenja za komunalne probleme koje primjećuju i koji postoje u svim dijelovima općine. Poboljšanje kvalitete života u selima je jedan od glavnih ciljeva ove koalicije te revitalizacija lokalnih sredina i to kroz osiguravanje kvalitetne komunalne infrastrukture, društvenih sadržaja i omogućavanje uvjeta za gospodarski i demografski razvoj.“- zaključila je Branimira Glavica.

HSS i HNS imaju svoju povijest suradnji u ranijim mandatima potvrdio je koordinator ŽO HSS KZŽ, Dražen Čvek:
„Slika Marije Bistrice je vrlo važna. Ona je ujedno i slika županije u svakom smislu, u općem komunalnom, gospodarskom, društveno političkom, a pogotovo u turističkom i stoga je važno tko upravlja ovom općinom.“ – poručio je Dražen Čvek. „Nismo gledali na ideološka opredjeljenja, gledali smo prije svega interes lokalne zajednice i ljudi koji mogu zajedno sjesti i dogovoriti određene stvari u interesu općine. Naš glavni cilj u kampanji je ravnomjerni razvoj Marije Bistrice i svih dijelova općine. Ona mora biti mjesto poželjno za život, u svakom njezinom kutku i u svakom segmentu života.“ - rekao je predsjednik općinske organizacije HSS-a Jurica Mitrečić.
Potporu kandidaturi Branimire Glavice i koalicijskoj listi HNS-HSS dao je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Robert Šplajt: „Imamo snagu, znamo da možemo, imamo dobre ideje i uz našu politiku i kolega iz HSS-a vjerujem da nam tu slijedi dobar rezultat.“ Potporu je dao i potpredsjednik ŽO HNS KZŽ i zamjenik župana za gospodarstvo Anđelko Ferek – Jambrek koji je istaknuo kako Branimira Glavica posjeduje zavidnu radnu energiju i s kvalitetnim ljudima koje je okupila oko sebe može ostvariti značajne rezultate u radu i razvoju Marije Bistrice.

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Mogući su odroni. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zbog radova i privremene regulacije prometa moguće su povremene smetnje i zastoji. Vozačima savjetujemo da prilagode b...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program