Prethodni članak
Sljedeći članak

BICIKLISTI, JESTE LI SPREMNI? Ove nedjelje atraktivna biciklijada u Zagorju

Start je u 15 sati kod Lojzekove hiže


Manifestacija ''Ljeto u Mariji Bistrici'' TZ općine Marija Bistrica i ove godine donosi Biciklijadu Selnica-Gusakovec. 16. izdanje ove popularne biciklijade održat će se u nedjelju 4. rujna.

Start je u 15 sati kod Lojzekove hiže, s tim da se kotizacija prikuplja već od 14 sati. Ruta od 10 km ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma, uz besplatno osvježenje na odmorištima.

Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže. Tip rute: asfalt/makadam, namijenjena za brdski biciklizam. Kotizacija iznosi 30 kn, a za djecu do 15 godina je besplatna.

Na startu će se provoditi evidencija bicikala u sklopu preventivne akcije ''Biciklirajmo zajedno'', te mjerenje tlaka i šećera u krvi. Za sve osobe mlađe od 16 godina obavezno je nošenje biciklističke kacige tijekom biciklijade,  a ostalima se preporučuje.

Organizator: Turistička zajednica Općine Marija Bistrica. Suorganizatori: Općina Marija Bistrica, DVD Selnica, GDCK Donja Stubica, Lojzekova hiža, obitelj Bajs i obitelj Škvorc. U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa za nedjelju 18. rujna.

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook