Prethodni članak
Sljedeći članak

Biciklijada Selnica - Gusakovec ove godine u spomen policijskom službeniku Vanji Careku

14. biciklijada Selnica - Gusakovec u planu je u nedjelju 6. rujna


Manifestacija ''Ljeto u Mariji Bistrici'' TZ Općine Marija Bistrica obično je završavala Biciklijadom Selnica-Gusakovec. Ove godine zbog korona situacije ''Ljeta u Mariji Bistrici'' nije bilo, tek tu i tamo koje pojedinačno događanje. No, kako je organizirana Biciklijada 4 kapelice u lipnju, tako je u planu i 14. Biciklijada Selnica-Gusakovec i to ove godine u spomen policijskom službeniku Vanji Careku, koji je tragično stradao prošle godine, a često je surađivao kao policijski službenik na Biciklijadama u Mariji Bistrici. Ovogodišnja Biciklijada Selnica-Gusakovec na rasporedu je u nedjelju 6. rujna. Start je u 15 sati kod Lojzekove hiže, s tim da se kotizacije prikuplja već od 14 sati. Ruta od 10 km ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma, uz besplatno osvježenje na odmorištima. Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže. Tip rute: asfalt/makadam, namijenjena za brdski biciklizam. Kotizacija iznosi 30 kn, a za djecu do 15 godina je besplatna. Na startu će PU KZ provoditi evidenciju bicikala u sklopu preventivne aktivnosti "Biciklirajmo sigurno".

 

 

Ove godine pravila biciklijade imaju i dopunu, naravno zbog usklađenosti sa epidemiološkom situacijom. vi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa i strogo se pridržavati svih uputa organizatora. Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je obvezno. Nošenje kacige se preporučuje i ostalim sudionicima biciklijade. Organizator upućuje sve sudionike događaja da se pridržavaju preporuka i mjera koji su propisani od strane HZJZ. Na samom mjestu okupljanja bit će dezinficijens za ruke za sve sudionike biciklijade. Glavni organizator ove biciklijade je Turistička zajednica Marija Bistrica, a suorganizatori su Općina Marija Bistrica, Policijska uprava krapinsko-zagorska, DVD Selnica, GD Crvenog križa Donja Stubica, Lojzekova hiža, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje, Nacionalni sindikat policije Podružnica PU Krapinsko-zagorska, Obitelj Bajs i Obitelj Škvorc. Sponzor biciklijade su Ljekarne Švaljek. U najavi organizator je poručio kako će sva sredstva prikupljena od kotizacije biti donirana obitelji policijskog službenika Vanje Careka.

Još članaka iz "Marija Bistrica"

Facebook

Životinja (uočena je srna) na autocesti A1 na 61+000 km između čvora NOVIGRAD i čvora BOSILJEVO I. Molimo korisnike za dodatan oprez. Zbog teške prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zabok i Sveti...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program