Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Lobor poziva da se jave mještani koji su u mogućnosti pružiti smještaj izbjeglicama

I ovaj put pokažimo humanost prema izbjeglim osobama, posebno djeci i obiteljima koje su morale napustiti svoje domove, poziva Općina


Općina Lobor uputila je poziv mještanima koji su u mogućnosti i žele pružiti vlastiti smještaj izbjeglim osobama iz Ukrajine, koje su uslijed rata morali napustiti svoje domove. Prihvat izbjeglih ljudi iz Ukrajine u vlastiti smještaj građani mogu pružiti dragovoljno iz humanitarnih razloga bez naknade troškova.

Za sve upite i informacije građani se mogu javiti u Jedinstveni upravni odjel Općine Lobor, na e-mail: [email protected] ili telefonom na broj 049/430-531.
-Građane koji imaju mogućnost pružanja smještaja, molimo da dostave slijedeće podatke: naziv objekta (kuća, vikendica ili sl.), kapacitet objekta za smještaj (broj mogućih kreveta), adresu te vlasništvo. Molimo građane da prijavljuju objekte koji imaju minimalne uvijete za život: smještaj, grijanje, sanitarni čvor, mogućnost kuhanja. I ovaj put pokažimo humanost prema izbjeglim osobama, posebno djeci i obiteljima koje su morale napustiti svoje domove – poziva načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih.

Još članaka iz "Lobor"

Facebook