Prethodni članak
Sljedeći članak

Loborska Udruga Sveta Ana u potrazi za novim članom svog tima


Uz porast broja korisnika, loborska Udruga Sveta Ana ima i sve veće potrebe za zapošljavanjem dodatnog kadra, a ovog puta traže osobu koja će popuniti radno mjesto logopeda.

Sveta Ana, udruga za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom trenutno brine o devedesetak stalnih korisnika i ima 36 zaposlenih. Kako je pojasnila predsjednica Udruge Mateja Posarić, s obzirom na odlazak njihovog dosadašnjeg logopeda hitno traže novog jer je potreba za tim kadrom velika.

-Broj korisnika nam raste i potreba za logopedom sve je veća. Mogu reći da nam tjedno dolaze barem dva nova upita, mimo naših stalnih korisnika. Ubuduće ćemo sigurno razmišljati i o novim zapošljavanjima – istaknula je Posarić.

Udruga Sveta Ana zbog svih hvalevrijednih aktivnosti, projekata i humanitarnih akcija koje provodi zauzima posebno mjesto u Loboru, a kontinuiranu i stalnu podršku pruža im i Općina koja dijelom financira njihov rad.

-Osim što je nositelj brojnih aktivnosti na području Lobora, Udruga Sveta Ana provodi projekte koji djeci s teškoćama u razvoju olakšavaju svakodnevni život. Upravo zahvaljujući djelovanju ovakvih i sličnih udruga koje pomažu našim najpotrebitijim građanima i djeci, Lobor je u samom vrhu pružanja socijalnih usluga zbog čega će Općina i dalje podržavati njihov rad – poručila je načelnica Ljubica Jembrih.

Natječaj za radno mjesto logopeda traje do 14. veljače i dostupan je na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Još članaka iz "Lobor"

Facebook