Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Pozvana pomoć zbog mačka koji je satima nepomično ležao na ulici, a on se ustvari grijao iznad cijevi vrelovoda


Ekipa iz Dumovca u ponedjeljak je odjurila na Pešćenicu nakon što su ih ljudi panično zvali da tamo na nogostupu satima nepomično leži mačak. Kada su došli na teren shvatili su da je mačku, zapravo, sasvim ugodno.

Našao je mjesto na kojem vrelovod zagrijava asfalt i tamo se grijao i iskorištavao sve ljubitelje mačaka koji su putem stali da ga pomaze. Iz Dumovca kažu da nisu imali izbora nego ga podragati i ostaviti da dalje uživa.

S obzirom na to da mačak ima ogrlicu iz Dumovca su pretpostavili da živi u blizini i pogodili su. Naime, u komentarima ispod objave azila javile su se dvije gospođe koje domišljatog mačka znaju iz kvarta.

“Mačak živi u jednoj od kuća kraj Doma zdravlja i uredno kroz prozor ulazi na prvi kat i radi društvo ljudima koji su došli na RTG. Nitko ga od zaposlenika ne tjera van”, napisala je gospođa Romana, a na nju se nadovezala i Đana: “Znači nisam jedina koju je večeras prevario. Iz auta je tako izgledalo pa sam se morala vratiti da provjerim. Tu on živi, a zna i bacit đir po kvartu. Već smo ga masu puta vraćali.” Priču donosi telegram.hr .

Još članaka iz "Ljubimci"

Facebook