Prethodni članak
Sljedeći članak

VIDEO: Haski pobjegao iz skloništa, uključio alarm i pokušao osloboditi svoje prijatelje


Pas po imenu King pobjegao je iz svojega kaveza pa uključio alarm stvarajući buku dok je pokušavao osloboditi sebe i svoje prijatelje. U skloništu Lost Our Home Pet Rescue u Tempeu u Arizoni u SAD-u jedan haski poremetio je mirnu noć u azilu za životinje.

Odlučivši da je bilo dosta, pametno štene smislilo je način kako pobjeći iz svoje kućice pa uključilo alarm i pustilo se van. Impresivan bijeg snimile su sigurnosne kamere. Osnivačica Lost Our Home Pet Rescue Jodi Polanski rekla je za Fox 10 Phoenix: "Alarm se oglasio. Bilo je oko 12 sati, možda jedan sat ujutro, i odmah sam pogledala da vidim što se događa i prvo nisam mogla pronaći da se išta događa, a onda sam vidjela nered, i rekla sam: 'O moj Bože.'"
To je bila reakcija na snimku Kinga kako bježi iz svoje kućice i čak pokušava natjerati svoje prijatelje da se pridruže njegovoj avanturi. Nakon što je uspio otvoriti zatvorena vrata, četveronožni oslobođeni heroj zaključio je da mu treba nešto hrane i pića i pritom napravio nered, piđše Index.

Ali Kingov veliki bijeg i zabava naglo su završili kada ga je na kraju "uhitio" policajac iz Tempea. Jodi se prisjetila: "Policija je zapravo došla jer je on uključio alarm." Policajac je vratio Kinga u njegov krevet i završio s čišćenjem posljedica veselja hrabrog psa.

Jodi je dalje izjavila: "Gledala sam snimku sljedećeg jutra. Dva ujutro. Pomislila sam: 'Kako je to moguće?' Nisam imala pojma da će policajac počistiti, a vidjela sam to i bila sam kao, vau, nevjerojatan čovjek što je to učinio."

Video pogledajte OVDJE

Još članaka iz "Ljubimci"

Facebook