Prethodni članak
Sljedeći članak

ZVIJEZDA JE ROĐENA: Umirovljena Zagorka Biserka osvojila srca nacije i 5000 eura u novom showu Nove TV


Foto: Screenshoot Nova TV

Kako je i najavljivano, druga epizoda hit showa ''Tko to tamo pjeva?'' donijela je eksploziju emocija i dobru zabavu. Natjecateljica Biserka Hajdek iz Zlatar Bistrice sve je osvojila svojim šarmom i humorističnim dosjetkama, a show je napustila osvojivši maksimalnih 5.000 eura. Pred posljednjom odlukom u showu, Biserka je u svom saldu imala 2.500 eura. ''Ja nisam materijalist, nit sam ikad bila, niti ću ikad biti. 2.500 eura nisam imala i ne moram ih imati, neka pjeva!'' kazala je Biserka odlučno i odlučila riskirati za glavni iznos. Sreća joj je bila naklonjena, pa se tako posljednji preostali tajni glas, građevinar, u finalnom duetu s gostujućom panelisticom Jasnom Zlokić pokazao kao dobar glas, i tako je Biserka osvojila 5.000 eura. Sreću i veselje nisu mogli sakriti ni panelisti, stoga su od silnog uzbuđenja skočili ka gospođi Biserki u zagrljaj.


Od ukupno osam rundi, ova vesela i simpatična umirovljenica u pet je uspješno detektirala loše glasove i njihovom eliminacijom priskrbila si po 500 eura. U tri runde, u kojima je eliminirala tajne glasove koji su se pokazali dobrima, nije osvojila novčani iznos.

U prvoj rundi prvog izazova naziva ''Playback'' u kojemu tajni glasovi otvaraju usta na snimljenu matricu u kojoj dobri pjevači pjevaju svojim glasom, a loši tuđim, Biserka je između kraljice karaoka, dimnjačara i građevinara odlučila eliminirati kraljicu karaoka. ''Usnice su išle ne hever. Hitim van kraljicu karaoka!'' zaključila je Biserka i nakon razotkrivanja u kojemu je kraljica karaoka zapjevala svojim glasom, koji nije bio dobar, osvojila 500 eura. Druga runda podijelila je mišljenja panelista, a između poliglota, vizažistice i učitelja jahanja, najviše im je sumnje unio učitelj jahanja. ''Jedini jahač nije pjevač. Ne pjeva nikako, a kako jaše ne znam.'' komentirala je Alka, Vinčić je priupitao da li bi izbacila čovjeka koji pjeva da se konja boji, a Luka je dodao: ''Poliglot je vrlo sceničan, bavi se nekim izvedbenim umjetnostima, da li zna pjevat, ne znam, ali lipsync je odličan. Vizažistica je odlična pjevačica. Ja se jahača bojim, a ne konja!'' Nakon komentara panelista, Biserka je odlučila eliminirati učitelja jahanja koji se u razotkrivanju pokazao kao loš glas, pa je tako osvojila još 500 eura. ''Dragi moj jahač, jesi ti lijepo pjevao, ali ja bum te hitila van!'' poručila mu je. U trećoj rundi prvog izazova predstavili su se poštarica, pijanistica i pekar. ''Poštarica mi se čini da je dobro pjevala, dragi moj pekar, ti si meni lijepe zube otpiro, ali bolje peci kruh!'' kazala je Biserka i odlučila eliminirati pekara koji se također u razotkrivanju pokazao kao loš glas, pa je time natjecateljica osvojila još 500 eura.


U drugom izazovu ''To sam ja'' u kojemu natjecatelj ima mogućnost odabrati tri tajna glasa čije će videe pogledati kao dodati dokaz, Biserka je odabrala poštaricu, dimnjačara i građevinara. Niti jedan od tih prikazanih videa nije joj bio od pretjerane pomoći, pa je odlučila eliminirati pijanisticu. Nažalost, u razotkrivanju pijanistica je pustila dobar glas, pa Biserka nije osvojila novac u ovoj rundi.
Ni treći izazov nije joj donio novac. U izazovu ''Tajni studio'' natjecatelju se pušta video s odabranim tajnim glasovima od kojih želi dobiti ekskluzivni uvid u nove dokaze iz glazbenog studija. U tajnom studiju događaju se brojne neočekivane stvari, a pravi glas tajnih glasova podvrgnut je vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. Biserka je odabrala poliglota i vizažisticu, ali na sugeriranje panelista, eliminirala je dimnjačara, koji je u razotkrivanju pokazao kao dobar glas. ''Nema veze što nisam osvojila, neka čovjek lijepo pjeva!'', poručila je Biserka.

Četvrti izazov ''Ima slike, nema tona'' natjecatelju nudi mogućnost da u videu u kojem je tajni glas u nekoj određenoj svakodnevnoj radnji, vezanoj uz njegovo zanimanje/karakter na sekundu čuje njegov pravi glas. Biserka je odabrala vizažisticu i poštaricu te eliminirala vizažisticu, koja joj kao dobar tajni glas nije donijela novac.

Izvor: Nova TV Promo

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook