Prethodni članak
Sljedeći članak

Zoran Mamić ostao bez skupocjenog auta. U BiH mu zaplijenjena 'zvijer' od 132 tisuće eura


Zoran Mamić, bivši trener i sportski direktor GNK Dinama koji se s bratom Zdravkom u Hercegovini nalazi u bijegu od hrvatskog pravosuđa ostao je bez skupocjenog Mercedesa.

Naime, kako doznaje Hercegovina.info Mercedes Benz AMG GT 63 S koji prema tržišnoj cijeni vrijedi 260 tisuća maraka bio je na meti europskih istražitelja zbog sumnje da je otuđen na području Europske unije.

Izgleda da je Mamić mlađi bio žrtva nekog od preprodavača koji se bave trgovinom automobila, a kupca ovog skupocjenog Mercedesa sumnjivog porijekla pronašao je upravo u njemu.

Po raspisanoj potrazi, vozilo je pronađeno 1. ožujka u Mostaru u ulici Kardinala Stepinca, a upravo je to adresa (zgrada 'Milke') na kojoj je prijavljen Zoran Mamić.

Mercedes je izuzet od ženske osobe koja ga je i vozila, a pretpostavlja se da se radi o Senki Mandić, trećoj supruzi Zorana Mamića s kojom ima i malenu kćer.

Inače, njemačka zvijer od 260 tisuća maraka na benzin dolazi iz Mercedesove karoserije 'Coupe' sa snagom motora od 470 KW te 639 konjskih snaga, piše Hercegovina.info.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook