Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec Zlatko briljirao u 'Večeri za 5' i dobio maksimalnih 40 bodova


Foto: RTL

Zlatko Crnić ugostio je protukandidate drugog dana 'Večere za 5'. Prijavio se kako bi pokazao odlično kulinarsko umijeće, a za svoja jela na kraju je dobio 40 bodova. "Sve je bilo fantastično, super", poručila je Ivana, a složili su se i ostali kandidati, svi odreda puni riječi hvale za Zlatkovu ukusnu večeru.

Zlatko inače živi u Dubravi, a tijekom emisije s ponosom je naglašavao kako je on Zagorec.

Pripravu večere započeo je desertom kojeg je nazvao 'Ti si mi tu'. Radilo se o tiramisuu, kojeg domaćin skoro nikad ne radi. "Kod kuće je supruga zadužena za deserte, ja mogu napraviti glavno jelo, predjelo, ali ona je za to zadužena", zaključio je Crnić. Nakon deserta uslijedilo je predjelo 'Hrvatske košarice' - lisnato tijesto punjeno s tri vrste punjenja. 'Vatra i dim' posljednje je jelo koje je Zlatko radio za ekipu, a radilo se o zapečenom grahu i roštilju - koje je domaćinova specijalnost

Zlatko je, nakon što je spravio svoju večeru, dočekao goste uz prigodne aperitive - kadulju, aroniju, šljivovicu... "Pila sam kadulju prvi put i zadovoljna sam", pohvalila je Marina liker od kadulje. Složila se i Ivana, a Stjepan je pohvalio aroniju.

Uslijedilo je predjelo 'Hrvatske košarice'. Lisnato s tri vrste punjenja svidjelo se ekipi. "Odlično pripremljeno, svaka čast, bilo je ok", pohvalila je Vesna Zlatka. Složile su se i Ivana te Marina, koja je najavila da će sve pojesti. 'Vatra i dim' iduće je stiglo pred goste. Nekoliko vrsta mesa s roštilja i zapečeni grah - Marini je bilo pomalo previše. "Puno toga za nas, nju mladu i mene malo stariju, ali mislim da joj je bilo preukusno, kao i meni", komentirala je Vesna. "Očekivala sam roštilj, dobila sam roštilj, sve je bilo odlično", zaključila je.

Desert - tiramisu - posljednji je stigao pred ekipu. "Desert nije bio originalan kao predjelo i glavno jelo, ali ima to i svoju dobru stranu", komentirao je Siniša. "Desert je bio odličan, nije bio pretežak", složila se Vesna. Za kraj, Zlatko je ekipi poklonio liker i čokoladu, a potom im priredio posljednje iznenađenje - tamburaše koji su atmosferu digli do vrhunca.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook